Čovek Bez Sluha (Srbija) predstavljaju novi album

myspace

Čovek Bez Sluha, ili kraće ChBS, četvoročlani je punk-rock bend iz Kragujevca koji je s radom započeo još 1994. godine. Iza sebe imaju četiri studijska izdanja: "Mrzim Ovaj Grad" (1998), "Sećanje Na Zadnjeg Klovna" (1999), "Second Hand" (2004) i "Događaj Dana" (2011).

Započeli u vrijeme najvećih restrikcija struje u Srbiji, od samog su početka bili politički angažirani, pjevali o aktualnim događajima i pokazivali svoj jasan stav prema iskrivljenom državnom sistemu. Od svojih početaka bend je promijenio više članova, ali su oduvijek spadali među najperspektivnije i najuvježbanije bendove u Srbiji. Sadašnja postava benda stalna je od 2002. godine kada se, odlaskom glavnog vokala, bendu priključio Miki, frontman i tekstopisac kod nas jako popularnog Six Packa. Lune (bubanj), Mikica (bas), Laza (gitara) i Miki (vokal i gitara) 2004. godine izdaju fantastični album "Second Hand" kojim su pregazili srpske top liste. Nakon tog albuma njihov melodični punk rock zvuk zarazio je radio i TV stanice, a bend je održao niz odličnih klupskih i festivalskih koncerata u Srbiji, Crnoj Gori, Francuskoj, Hrvatskoj i BIH.

Pjesmom "Gotovo Je" bend je najavio svoj novi album "Događaj Dana" koji je izašao ove godine, a koji će nam ChBS, skoro 5 godina nakon premijernog nastupa u ovom klubu, predstaviti 23.09. u KSET-u.

Gotovo Je
Dosadan Dan

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 30kn možete kupiti u Dirty Old Shop-u, Rockmark-u i KSET-u. Na ulazu će koštati 40kn. Ulaz se otvara u 20 sati, a koncert počinje u 21 i 30.

koncert, punk