JabbaTon: Kandžija - promocija albuma

JabbaTon “U potkošulji” pres.
Promocija albuma: Kandžija – “Koktel Od Rakije

KANDŽIJA i GOLE ŽENE live (myspace, facebook)
Rea & Mayo
Yesh!
Venom

Prvih 150 posjetitelja dobiva po 3 kupona za besplatnu rakiju! (dakle praktički besplatan ulaz)

Ljeto je pa-pa i malo smo tužni zbog tog, ali zato je JabbaTon opet tu pa će to ublažiti bol. Nakon nastupa na čak 10 festivala ovog ljeta (EXIT, Outlook, Hideout, In-Music, Terraneo, Hartera, Seasplash, Špancir, LED, Voi’Sa) Jabbani se jači nego ikad vraćaju u Zagreb spremni za novu sezonu Jabbave, a kako je bolje započeti nego uz “Koktel od Rakije”, tj. promociju novog istoimenog Kandžijinog albuma u režiji već dobro znanih “Jabba potkošuljaša”.

Nakon i više nego uspješnog albuma prvijenca “Narodnjaci”, Kandžija je ovog ljeta izbacio i svoj drugi album, već spomenuti “Koktel od Rakije”. U igri je koktel od 16 pjesama + 2 skita koje su kao i pjesme s prvog albuma većinom posvećene ljudima, fenomenima i općenito društvu oko nas ispričane na specifičan Kandžijin način protkan snažnom ironijom i sarkazmom.

Uz već poznate hitove ''Kriza'' i ''Desno'', tu je i 14 novih pjesama, a naziv “koktel” najprimjereniji je za miks različitih stilova i žanrova na novom albumu u kojem se svaka pjesma doslovno prelijeva u drugu te svi od 18 sastojaka redom čine jedinstvenu koktel kombinaciju. Iako ta vrsta povezivanja pjesama tematski instrumentalno u svijetu već postoji, u ovom slučaju radi se o tekstualnom miksu, svojevrsnom eksperimentu.

Napredak u odnosu na prvi album i više je nego očit, kako tekstualno tako i produkcijski,a produkcija iliti destiliranje kako Kandžija kaže, na vrhunskoj je razini, uz kombiniranje sempliranja i svirke, a na tome su radili njegovi bliski suradnici: Toza, Koolade, Dirty Hairy, Sett i Phezz.

"Koktel od rakije'' je sniman i mixan u Morris studiju u Zagrebu od strane Mire Vidovića, dok je mastering odradio Jay Franco iz Sterling sound studija u New Yorku, što je vjerojatno najbolji studio na svijetu za mastering u kojem su nekada radili Beatlesi, Bob Marley, a danas Lady Gaga. Za odličan omot i knjižicu zaslužna je dizajnerska ekipa Stožer.

DRESS CODE (neobavezan): Potkošulja

Ulaz se otvara u 22h, a cijena karte je 30 kn.

clubbing, rap