Mortal Kombat (Bg) + Bijela Krema

Mortal Kombat, “bend poznat po slatkim stihovima i notama inspirisanim pevanjem ptica” po prvi put u Hrvatskoj! Njihovom prvom nastupu pridružiti će se bend Bijela Krema.

Bijela Krema je bend osnovan da popuni sirov zvuk koji nedostaje Hrvatskoj. Bend izaziva podjeljena mišljenja o žanru u okvirima heavy metala, hard rocka i punka. Tematski bend priča o životu i smrti, ljubavi i mržnji, selu i gradu, tragediji i komediji te naravno poveznicom svega toga - ŽENAMA. Članovi benda: Princ Arthas (vokal), Nekročoban (gitara), Narkoman Kurt (bas), Ribar Kako (bubnjevi). Kolinje

 

Mortal Kombat je metal/punk bend iz Beograda, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuje svoje viđenje modernog društva i okruženje u kojem živimo. Bend je osnovan 2009. godine i od tada, pa do danas, ga čini ista četveročlana postava: Kriki (vokal), Laza (gitara), Deda (bas) i Stole (bubanj). U veljači 2011. izdali su svoj prvi album od 14 pjesama "Smrtonosna šorka" koji je dostupan besplatno na službenoj stranici benda (website).

Pjesme po kojima prepoznajemo Mortal Kombat: Nemoj biti emo, Evrovizija i Post'o sam metalac.

Ulaz se otvara u 20:00 sati, a koncert počinje u 21:30. Ulaznice se mogu kupiti u KSET-u po cijeni od 25 kn.

koncert, punk