Mad Sin (DE) + Latex Willer

dirty old BOOKING i KSET predstavljaju:

MAD SIN (Njemačka)
myspace

LATEX WILLER (Zagreb)
myspace

Psychobilly veterani Mad Sin, usprkos tomu što sviraju već gotovo četvrt stoljeća i što su u nogama, prstima i  glasnicama nakupili nezanemariv broj kilometara, koncerata i festivala, ostaju jednako „glasni i prljavi“, žestoki i prije svega beskompromisno brzi.

Mad Sin osnovao je Köfte DeVille u Berlinu 1987. Bend, tada još izvan britanskog otočja neobičnoga zvuka, fuzije rockabillyja i punka, u početku svira po ulicama, shopping centrima i kafićima. Ubrzo, međutim, izdaju album Chills and Thrills in a Drama of MAD SIN and Mystery (1988) i nadalje se sve munjevitom brzinom upisuje u povijest: obišli su značajan komad planeta, stekli horde fanova i, doslovno, pokorili svijet.

Iako se postav benda često mijenjao, naravno uz uvijek prisutnog DeVillea, njihov je psycho punkabilly zvuk ostao u temeljima isti i uvijek svjež. Razumije se – s odrazom svega što život već u 25 godina donosi... ili odnosi.

Naša ih je publika mogla vidjeti na Dirty Old Festivalu u Velikoj 2005. i dvije godine kasnije u KSET-u kada su obilježavali 20. godinu postojanja i promovirali album 20 Years in Sin Sin (2007).

U međuvremenu izdaju svoj 13. studijski album Burn and Rise (2010) s više gostujućih glazbenika i ukupno 18 novih stvari, od kojih neke, kao 9 lives i Cursed, bez pretjerivanja možemo nazvati hitovima.

Nakon najvećeg europskog punk festivala Rebellion u Blackpoolu u Velikoj Britaniji i ljetne njemačke turneje, Mad Sin se u rujnu vraća u KSET.

Kao predgrupa nastupit će zagrebački bend Latex Willer koji su već ugostili brojni klubovi diljem matične i susjednih država te nekoliko festivala. Kao dostojni predstavnici žanra obogatili su i line-up mladog hrvatskog Openyourlegs psychobilly festivala, a uskoro će objaviti i svoj prvi nosač zvuka.
 

All This and More – u KSET-u 5. rujna.

Ulaz se otvara u 20h, a karte kupite u pretprodaji u Dirty Old Shopu (Tratinska 22 ili on-line na www.dirtyoldempire.com/shop) i KSET-u po cijeni od 60 kn, a na ulazu će koštati 80 kn.

koncert, psychobilly