Promocija Split albuma Mašinka i Frakture Mozga + Šank

Cijeli svijet je pustinja. U pustinji je birtija. Tamo ću te čekat ja. Tu je moja rakija.

Iako je svaki razlog da se poga uz ove bendove dovoljan razlog, ovaj put obilježava se posebna prigoda: nakon zajedničkog Božićnog split singla (izašlog još, pa, prošli Božić) Mašinko i Fraktura izbacuju zajednički dupli album. Jedan disk Mašinko, jedan Fraktura Mozga. Zajedno sve stvari koje ste već naučili po koncertima, samo ovaj put za po doma, za u auto i po tramvaju.

Sve znate. Fraktura Mozga su maltene pa već profesori veselog punka Zagreba, a Mašinko stari majstori sa svojim moćnim punk peglanjem i tisuću novih i dobrih razloga za popiti još jednu. Jedni drugima
najbolji partneri za koncerat i gemišt, ova dva benda ne razočaravaju i ne daju razlog da budete igdje drugdje ovaj ljetni petak. A obzirom da je i jednima i drugima najbolji prijatelj šank, sviraju i oni. Šank?!, jel. Klupica i školsko, grad je naš i to. Oldskul pank, jedan od najmoćnijih bendova Zagreba. Skoro toliko dobri kao pravi šank.

Eto. Mašinko, Fraktura Mozga, Šank?!, KSET i vi. Nikad više grla suha, a sve što želite ovog ljetnog petka je navečer biti u KSET-u. Vjerujte nam.

Ulaz se otvara u 20h, a karte kupite na istom po cijeni od 20kn.

koncert, punk