Demonstrator: Moj Bend + Louder + Lager

Demonstrator predstavlja...


MOJ BEND

Moj Bend je nastao prije tri godine te je njegova povijest obilježena sa 20-ak nastupa. Članovi benda stvaraju autorsku glazbu, kojom objašnjavaju svoje želje, ideje i događaje. U ožujku ove godine Moj Bend objavljuje Skice, online izdanje u vlastitoj produkciji, koje možete naći na:
bandcamp

LAGER

Lager je nastao prije godinu i pol dana, te je u početku djelovao kao indie rock dvojac. Nedavno se bendu pridružio i treći član kako je bend otpočetka i bio zamišljen. Obilježavaju ih energične i dinamične pjesme s utjecajima britanske rock glazbe od Arctic Monkeysa pa sve do Blura, Libertinesa, Oasisa i mnogih drugih brit rock bendova. Bend je do sada odradio desetak koncerata od kojih bi izdvojili koncert  u Željezničaru kao predgrupa S3ngsima na njihovoj promociji prvog albuma, koncert  u "Klubu" Bjelovar  te koncert u In baru u sklopu programa "Spjef". Bend trenutno radi na svom prvom EP albumu koji je snimljen u institutu SAE u Sloveniji, te će promocija albuma biti krajem devetog mjeseca. Cilj benda je promovirati svoju glazbu putem koncera ta te tako skupiti iskustva i inspiracije za nove materijale.
youtube
facebook

LOUDER

Louder je varaždinski rock bend nastao na temeljima bivšeg Funk Hotela. Naime, nakon niza uspješnih koncerata u 2009. godini od kojih valja izdvojiti nastup na Stančićevom trgu u sklopu Ljeta u Varaždinu te nastup na afterpartyu Radar festivala, Funk Hotelu se pridružio bivši član varaždinskih Voodoo Lizardsa, Marko Žiger. Budući da je bend podosta izmijenio svoj glazbeni repertoar, kako u vidu obrada, tako i u vidu novih, žešćih i energičnijih autorskih stvari, nužna je bila i promjena imena te je nastao Louder.
facebook
soundcloud

Ulaz se otvara u 20h, a karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 10 kn na dan koncerta.

koncert