Terraneo warm up party

Sunce, more, rekreacija, The National, La Roux, Janelle Monae, The Fall, Crystal Castles, The Raveonettes, Mogwai i niz drugih. Zvuči kao san, ali nije. To je Terraneo summer eco music festival. Osim navedenog nudi i niz radionica, predavanja, turističkih izleta i drugi popratni program. Ovo nije samo jedan u nizu ljetnih festivala, Terraneo je pet dana all inclusive ljetovanja u Šibeniku.

U KSET-u ćemo vas pripremiti na dijelić Terranea pod radnim nazivom Party Zona. Party zona je sastavljena od nekoliko floorova na kojima će nastupiti niz stranih i domaćih DJ-a. Širinu glazbe koju ćete doživjeti u party zoni probat ćemo predočiti ovim promotivnim partyjem na kojem će nastupiti DJ-i zagrebačke scene koje jako dobro poznajete.

PYTZEK

Jedan od osnivača Frequency Crewa, Egooboo.bits nezavisne diskografske kuće i rezidentni DJ kluba Sirup. Dokaz njegovih vještina su nastupi diljem Europe (London, Berlin, Pariz, Istanbul, Munchen, Beč, Milano...) gdje je pružio vlastitu aromu House, Tech House i Disco glazbe, kao što će to učiniti i u KSET-u.

LABOSH

Na sceni od 1997, član Funky Breaks i Breakalicious koji je nastupao na nekoliko eminentnih događaja u državi (Kontrapunkt, Illectric Funk, Valkana Beach, Seasplash...). Njegova ovisnost o vinilima i ljubav s kojom manipulira istima dovele su ga preko Ljubljane i Graza do Zuricha i Napulja. Od Labosha nikad ne znamo kakvu glazbu očekivati osim izuzetno kvalitetnu.

NENAD BOROVIĆ

Nema osobe koja u posljednjih godinu dana nije čula za program "Bendovi u rezidenciji" koji se održava u MM  centru. Ako postoji takva, vrijeme je da se malo informira o događajima u svome gradu. Nenad Borović je voditelj "Bendovi u rezidenciji", jednog od najkvalitetnijih glazbenih programa u Zagrebu danas. Jedan je od ljudi duboko uvučenih u organizaciju Terraneo festivala, posebice navedene party zone.

Obući ćemo KSET u boje i zvukove Terranea. Kupnjom karte za warm up, ostvarujete pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti kartu za Terraneo festival. Možda ćete baš vi biti sretni dobitnik.

Kupnjom karte ostvarujete mogućnost kupnje festivalske ulaznice za Terraneo po promotivnoj cijeni od 260 kn.


Ulaz se otvara od 22h, upad je 20 kuna prije ponoći i 30 kuna nakon.

clubbing