Dance Department vol. 2

Synthpop 80-ih spojite s arkadnim igricama i neonskim bojama, dodajte šačicu new rave-dance punka i dobili ste opaku plesno-vizualnu poslasticu: Dance Department - novi program beskompromisno dobre plesne glazbe u KSET-u.

 Nakon uspješnog prvog izdanja, vaš Odjel za Neobuzdani Ples za lipanj donosi svježu dozu plesnih derivata i nova glazbena pojačanja: uz našeg doktora indietronice Bambija (Demode) večeras se D.D.-timu pridružuje i pionir nu ravea na ovim prostorima- DJ Marmat.

LINE UP:

Bambi

Bambi se počinje baviti puštanjem glazbe 2003. u klubu KSET. Godinu dana kasnije s nekoliko prijatelja pokreće Demode na kojem surađuje s izvođačima kao što su Danger, Toxic Avenger, MIT, Headman. Voli svu glazbu i ne voli se opredjeljivati žanrovski, no uglavnom njegove setove možemo podijeliti na electro-techno-8-bit ili post punk/indie ovisno o programu, odnosno klubu u kojem nastupa. Nastupao je u mnogim klubovima u Zagrebu i okolici, Rijeci i Sloveniji.

http://www.myspace.com/bambitooreal

DJ Marmat
DJ Marmat, osnivač Sicko Diska, programa koji je u Zagreb doveo nu rave glazbu, na sceni je prisutan već dugi niz godina. Od početaka 2002. u klubu Papillon na Savi preko prvog programa Broken BPM on je ostao dosljedan svojem stilu. Njegove glazbene ekskurzije u najrazličitije žanrove elektronske, a sada i druge, glazbe dovele su ga do dj pultova skoro svih zagrebačkih klubova, ali i festivala poput Exita, Hartere i Atlantisa, da ne govorimo o inozemnim gostovanjima u Beogradu, Londonu, Budimpešti, Ljubljani, Stuttgartu...On svoj stil opisuje kao mješavinom 80tih i većine elektronskih pravaca do danas. Ako bi se to moralo definirati recimo da njeguje electrodiscohouseindie žanrove. Osim što vodi Sicko Disko u Sirupu i tamo dovodi domaće i pretežito strane DJ-e trebalo bi naglasiti da se ekipa Sicko Disko DJ-a proširila na 4 novih DJ-a iz Srbije (Beograd, Novi Sad) i 2 iz Ljubljane, što je za underground program veliki uspjeh. Također s dj Mirzom u Babbaru organizira Phazer Lazer večer nu disco glazbe i slicnih pravaca, a sudjeluje i u večerima Leđa o Leđa s Bastom iz Confusiona i Protokola u Funku te naposljetku vodi Muzikoteku u Klubu Kino Grič.

http://soundcloud.com/marmat001/marmat-mix


DD-selektori: Miss Taken, Nifty Nina, Disco Helga & Tompadre vrte hitove izvođača kao što su

80Kidz * Aeroplane * autoKratz * Chromeo * Crystal Castles * Cut Copy * Daft Punk * Danger * Digitalism * Digital Leather * Fischerspooner * Grum * Justice * Kavinsky * Ladytron * La Roux * Miami Horror * MGMT * Miss Kittin * MSTRKRFT * Mount Sims * Ou Est Le Swimming Pool * Peaches * Simian Mobile Disco * Siriusmo * Tesla Boy * The Knife * The Presets * The Twelves * Vitalic * Yuksek i mnogi drugi…

Za nuspojave poput ubrzanog pulsa, akutnog sjaja u očima i navale endorfina u vašem organizmu apsolutno odgovaramo.

Ulaz se otvara u 22 h. Karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 15kn prije ponoći te 20 kn nakon ponoći.

slušaonica