Demonstrator

Neon Green (ZD, MA)

Sastav je nastao prije malo više od godinu dana. Sviraju melodični punk rock sa ženskim vokalom. Dolaze iz Zadra i Makarske, a snimili su i demo koji se sastoji od 6 pjesama. Bend čine: Ivan Galzina (bubnjevi), Josip Brković (gitara /back vokal), Ante Mucić Muco (gitara /back vokal), Jurica Ušalj (bas gitara /back vokal), Iva Ušalj (vokal).


myspace

Ignor (ZG)

Ignor, mladi zagrebački bend koji ne voli etikete pa kažu da sviraju glazbu s mošnjama. Odrasli su na kalifornijskim melodičnim, ali žestokim riffovima i punk ritmovima. Bend je osnovan 2008. godine, a trenutnu postavu čine Pajo (vokal i ritam gitara), Mate Lead (lead gitara), Fixx (bubnjevi) i Ruki (bass gitara).

Bend sam radi sve svoje pjesme. S nastupima se počelo u Zagrebu (Sax,Tvornica,Autsajderu) i uz dolazak menadžera, počinje se svirati sve više čak i izvan svog grada. Nastupalo se i na nekim od ljetnih festivala kao što su Colapis fest, MUF festival u Sisku, HGF u Zaboku itd. Odnedavno na youtube-u i MTV-u mozete vidjeti njihov prvi spot za pjesmu Rac! Žele da ih se prepoznaje kao odličan i energičan live bend!


myspace

Antigen (ZG)

Sastav je nastao davne 2009. godine, kao vikend zanimacija par prijatelja, a preraslo je u pravi bend. Već nakon par mjeseci proba Antigen odrađuje svoju gažu u Rock Klubu Time, nakon dobre svirke zovu ih tjedan dana kasnije za ponovnu gažu. Nakon Time-a dobivaju svirku u Rock Klubu Praćka, gdje također pune prostor i oduševljavaju sve prisutne. Zbog promjena bubnjara, gube vrijeme na traženje novih i uvježbavanje s istima. Sadašnju postavu čine Aldo Topić, Borna Doračić, Sven Hamzić i Fran Brindl. Bend se trenutno bavi snimanjem novih demo snimaka naših pjesama, te također sređivanjem daljnih svirki u klubovima po Zagrebu.


myspace

Ulaz se otvara u 20h, a karte možete kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 10 kn.

Svaka karta pruža mogućnost glasanja za najbolji bend u ovom izdanju natjecateljskog Demonstratora stoga ne zaboravite sačuvati kartu do samog kraja koncerta.

koncert