InDieKSET Festival - Kimiko + Indirektum

KIMIKO

Kimiko je osnovan 2003. godine kako bi svirali glazbu svojih uzora koji su vezani uz aktualni njemački elektronski val, američki underground i britanski indie-pop. Kako sami kažu, glave su im uvijek visoko u oblacima pa i njihova glazba zvuči kao dream pop, a pjesme su jednostavne i govore o životu, ljubavi, samoći, smrti… Trenutno su zauzeti radom na albumu, a pauziraju samo kako bi u KSET-u pokazali kako su i dalje u izvrsnoj formi.

http://www.myspace.com/kimikomusic

 

INDIREKTUM

Kao i uvijek do sada, kada se radi o Indirektumu, očekujte ogromne doze prpošnih melodija i rasplešite se uz najveće hitove izvođača kao što su: Modest Mouse, The Kills, Interpol, Foals, Yeah Yeah Yeahs, Phoenix, Mystery Jets, of Montreal, Arctic Monkeys, Klaxons, MGMT, Hot Chip, No Age, Florence and the Machine, Tegan and Sara, TV on the Radio, The Walkmen, The Shins, Kate Nash, Why?, The xx i mnogi drugi.

 

Ulaz se otvara u 20h. Cijena dnevne ulaznice je 30 kn.
Cijena festivalske ulaznice do 9.5. je 85 kn, a iza tog datuma je 100 kn. Uz kupljene festivalske ulaznice pripremamo i prigodne poklone! Dnevne ulaznice će se moći kupiti samo na blagajni kluba tu večer.

koncert, slušaonica