InDieKSET Festival - Achromatic Attic + Strokes vs. Libertines slušaonica

ACHROMATIC ATTIC

Achromatic Attic je mladi zagrebački bend koji je osnovan krajem 2008. godine od strane ChoCheka (prvotnog basista) i Senfe Jr. (ritam gitara). Nedugo zatim pridružuju im se Mislav (solo gitara) i Grubby (prvotni bubnjar). Nakon nekoliko mjeseci uvježbavanja smišljena je nekolicina autorskih stvari te se bend krajem 2009. godine odlučuje na snimanje već spomenutog demo albuma pod nazivom „Spleen so splendid“. Nakon završenog projekta originalna postava se mijenja te na mjesto basista dolazi Matt, a za bubnjeve sjeda Domo. Bend nastavlja sa svojim radom te bilježi desetak koncerata od kojih se izdvajaju nastupi u Sax!-u i KSET-u.

http://www.myspace.com/achromaticattic

 

SLUŠAONICA STROKES vs. LIBERTINES

Za trajanja ove slušaonice KSET će biti poprište duela zločestih mladića indie-rocka! Podij će se užariti a grla istrošiti na slušaonici koja objedinjuje dva benda koja pršte ponekad i pretjeranom energijom; u jednom kutu stoje njujorški poznati nevaljalci The Strokes, predvođeni Casablancasom i Hammondom mlađim, dok s druge strane stoje stari miljenici NMEa i tinejdžerica diljem svijeta (bar dok su kako-tako držali do sebe) - The Libertines, koje pak predvode “dinamični duo” Doherty i Barat. Poznavajući opus ovih bendova jasno je kakav se kaos očekuje, stoga ne propustite ovu fantastičnu slušaonicu!

Ulaz se otvara u 20h. Cijena dnevne ulaznice je 15kn.
Cijena festivalske ulaznice do 9.5. je 85 kn, a iza tog datuma je 100 kn. Uz kupljene festivalske ulaznice pripremamo i prigodne poklone! Dnevne ulaznice će se moći kupiti samo na blagajni kluba tu večer.

koncert, slušaonica