The Slackers

Dirty Old Empire predstavlja:

Oni dolaze iz imaginarnog svemira. Nisu oni krivi za to, bar ne u potpunosti. Gusjenica im je rekla da ne jedu gljivu koja im se nalazi s desna, no nisu je poslušali. Zbog toga već petnaest godina sviraju imaginarni jamajkanski rock'n'roll, te pokušavaju to objasniti svima koji ih čuju. Neki pitaju: "...svirate li reggae? Gdje su vam onda dreadlocksi?", drugi kažu: "...uopće ne zvučite kao punk s trubama!". Jedan stariji gospodin rekao je: "Svirate glazbu kakvu sam slušao dok sam bio mlad, ali ne izgledate kao da ste ovisni o heroinu." Osuđeni su uzaludno definirati same sebe gladnim klupskim menadžerima, stilskoj policiji i robovima žanrova.

S obzirom da su zanat učili od The Skatalitesa i The Upsettersa jednako koliko su na njih utjecali rock, country i blues 60-ih, zvuče kao da su The Rolling Stonesi jednako odrasli na Bob Marleyu koliko i na Muddy Watersu.

Vrata kluba otvaraju se u 20.00. Karte kupite u pretprodaji u Dirty Old Shopu po cijeni od 60 kn ili na ulazu kluba po cijeni od 80 kn.

koncert, ska