Nan deSKA?! + Eve & The Evils

Eve & the Evils su zagrebačka šestorka koja je po raznim principima spoj nespojivog. Svejedno su pronašli sklad vesele i plesne ska glazbe te različite morbidne, nimalo sunce-cvijeće-more-ljubav tematike. Bilo kako bilo, ipak povremeno uspijevaju natjerati publiku na ples i praznu glavu, pa makar na 45 minuta.
www.myspace.com/evetheevils

Nan deSKA?! je bend iz Zagreba koji djeluje još od davne 2003. godine. Bend originalno svira mješavinu ska-reggae glazbe, no tijekom godina u tu glazbu su se uvukle i primjese funka, popa, rocka i neizostavnog disca.

Pošto znamo da ćete se sigurno pitati -Nan deSKA?! znači Što je to?“ na japanskom jeziku. Nan deSKA?! je u dosadašnjoj karijeri održao veliki broj koncerata širom lijepe naše, a i dalje, po inozemnim gradovima i gradovima Europske unije te ima tu sreću da na svim svirkama ljudi vrlo brzo prihvaćaju njihovu mješavinu glazbenih stilova, veselih ritmova i sveopćeg optimizma i gibaju se lijevo-desno (ili desno-lijevo, op.a.), pretežito u ritmu glazbe.

Rasplesana, opuštena atmosfera glavna je karakteristika njihovih energičnih nastupa i njome su se uspjeli probiti do ušiju sve brojnije publike, dijela glazbenih kritičara, ali i do visokih plasmana na različitim natjecanjima i festivalima. Izdvajamo pobjedu na Talent festivalu u sklopu Sajma glazbe, pobjedu na natjecanju udruge www.demobands.com te plasman u prvih osam bendova Nektar Demofesta 2008. godine (od 192 prijavljena benda iz čitave regije).

 

 

U ljeto 2010. godine bend potpisuje ugovor s Croatia Recordsom te izbacuje svoj prvi singl Ljeto. Pjesma je odlično prošla kod publike, što dokazuju visoki plasmani na radijskim top ljestvicama (prvo mjesto na top 20 listi HRT-a). Za pjesmu je snimljen i videospot koji je pronašao svoje mjesto na programima svih televizijskih postaja u zemlji (CMC, HRT, RTL...). U jesen iste godine bend izdaje svoj drugi singl Parking, koji je također dosta dobro prošao kod publike. U KSET nam dolaze na krilima svog trećeg, nedavno objavljenog singla Kaktusi. A dok dođu do KSET-ove pozornice, očekuje se i završetak spota za spomenutu pjesmu.

Ukoliko se želite naplesati, naskakati i zabaviti, ne propustite nastup ovog veselog ska kolektiva.

Linkovi:
www.nan-deska.com
www.myspace.com/nandeskarevivalband
www.youtube.com/user/NandeSKAband

Ulaz se otvara u 20:00 sati. Karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a na dan koncerta po cijeni od 25 kn.

koncert