iPlay Battles + KSET Caffe

Posebno večeras, naše divne hostese, dijele piće dobrodošlice od 23 sata do ponoći. Požurite ući na vrijeme!

Sigurno ste se već nebrojeno puta našli u situaciji gdje ispijate svoju omiljenu cugu na podiju nekog kluba i mislite si da je DJ totalni luzer i da bi vi mogli bolje… e pa sad i možete! Na iPLAY battles se može prijaviti baš svatko (dobro, svatko punoljetan) i uvjeriti ostale da je potencijalni DJ superstar i pokretač mase.

Nakon Purgeraja i Kina Europe iPlay Battles dolazi i u naš mali klub. Ne, neće bit nikakvih krvavih obračuna, niti golišavih žena u blatu (šteta). Ali ono što vas očekuje ove subote je klupska zabava u kojoj ekipa aktivno sudjeluje u programu kroz natjecanje u puštanju glazbe sa svojih mobitela ili mp3 playera.

Poanta iPlay Battlesa je da u potpunosti uklopi publiku u program, a upravo publika svojim pljeskom odabire pobjednika u svakoj rundi natjecanja. Po 2 para koja uđu u finale svake kvalifikacijske večeri, automatski ulaze u 5. finalnu večer na kojoj će se boriti za pobjednika cijele zagrebačke iPLAY Battles serije i vrijedne BonBon nagrade!

Za sudjelovanje trebate imati mp3 player ili mobitel sa 2.5“ ili 3.5“ izlazom za slušalice!

Više informacija pročitajte na: http://www.iplaybattles.com/

Osim iPlay-a ove subote u KSET-u očekujte i najveće hitove prošlog i ovog stoljeća. Da, već i vrapci na grani znaju kako je riječ o najboljem tulumu u gradu, o nebrojeno puta rasprodanoj klupskoj večeri, o subotnjem KSET Caffeu.

Naši DJ-i će se pobrinuti da budu barem jednako dobri kao i natjecatelji ;)

Željno vas očekujemo na nekom od iPLAY Battles partya pod nevjerojatnim motom (koji se i rimuje): “Puštaj i Guštaj!"

Ulaz je besplatan.


slušaonica