Flogging Molly vs. Dropkick Murphys slušaonica

Prvo:
Ako odete na floggingmolly.com vidjet ćete pod highlights sliku sa zagrebačkog koncerta prije 2 godine. Svi koji su bili znaju i zašto. Ako odete na dropkickmurphys.com nećete vidjeti ništa slično jer ovi celtic punk manijaci nikako da dođu do Hrvatske.

I dok ekipa iz Bostona ne shvati da Austrija nije najjužnija zemlja Europe, čekanje da svrate u HR, pa barem na neki festival, najbolje je prikratiti povremenim celtic punk party-jima kao što je ovaj.

Drugo:
Vidjeli ste Flogging Molly već 2, 3, 4 puta i niste sigurni, pored silne navale nadolazećih koncerata, želite li utrošiti novce na nešto što ste već vidjeli - nema problema! Dirty Old Empire i DISCO sekcija KSET-a vam dijele 4 upada na koncert Flogging Molly u Boogaloo-u. Sve što trebate napraviti je kupiti ulaznicu (ili više njih) za slušaonicu, doći na nju, i na izvlačenju (tijekom slušaonice) imati spremnu ulaznicu sa otisnutim brojem. Izvlačenje će biti potpuno slučajno, a broj ulaznica koje možete kupiti (i time si povećati vjerojatnost za dobitak) je ograničen na 300 :D

DJ's: Ajriš zvan Hulja i Nox

Treće:
Ulaz se otvara u 20:00. Karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 5 kn s x-icom, te 10 kn bez.

slušaonica