Duberman

Duberman je bend koji je nastao zajedničkim djelovanjem grupe glazbenika koji se izvorno bave vrlo različitim stilovima glazbe (između ostaloga ska, hip-hop, hardcore, electro i rock). Nakon više od 200 koncerata i dva demo LP-a (K-MA i 5600K), koje su sami izdali i sudjelovanja na dub kompilacijama, u Hrvatsku dolaze po treći put.

Njihov rad promoviran je kroz francusku neprofitnu organizaciju AOLF - Alors, On le Fait… ?! (u prijevodu Onda, da uradimo to… ?!), čiji je cilj razmjena različitih iskustava s drugim kulturama kroz univerzalnu poruku kakva je muzika.

Bend koji postoji od 2002. godine nastupao je s većinom najvećih imena francuske dub scene - High Tone, Kaly Live Dub, Brain Damage, Kaophonic Tribe, Lab °, Dubians i drugima. Petorica članova kombiniraju bubnjeve, bass, gitaru, klavijature, semplove i turntable u karakterističan elektro dub zvuk, koji nalazimo i na njihovom novom albumu, čijom će promocijom privesti kraju travanjsku dub seansu u KSET-u.

http://www.myspace.com/duberman91

Ulaz se otvara u 20:00 sati. Karte kupite po pretprodajnoj cijeni od 25 kuna u Dirty Old Shop-u (Tratinska 22) ili u KSET-u (Unska 3), a na ulazu karta će koštati 35 kuna.

koncert