Fall Out Trio

Kad god Fall Out Trio dođu u KSET, nama bude toplo oko srca. I mislimo da bi svima trebalo biti. Daleko od vrhova balkanskih top lista i diskografskih mogula ovi vremešni Međimurci stvaraju vlastitu glazbu i s vremena na vrijeme dođu do nas i odsviraju nam ono što su napravili. To je to. Glazba i samo glazba.

Teasere o tome što vas očekuje na koncertu možete dobiti na njihovom Myspaceu, no očekujte instrumentalnu večer u kojoj će biti spareni svi žanrovi kojih se možete sjetiti (npr. klasični rock, ambijentalno, eksperimentalno, jazz, metal, psihodelija...), a sve to ponekad unutar iste pjesme. Uz to ćete od iznimno simpatičnih članova grupe dobiti detaljna pojašnjenja što pojedine višeminutne dionice predstavljaju. Glazbenom gurmanu više ni ne treba.

Stoga nas ljuti kad Fall Out Trio ne dođe poslušati onoliko ljudi koliko su zaslužili. A zaslužili su cijele stadione. Dečke to ne dira jer oni su tu samo zbog glazbe, ali mi budemo stvarno bijesni zbog nepravde. Dođe nam tad da kružimo oko KSET-a i oduzimamo playere svima iz čijih slušalica trešte Rihanna ili Magazin. Ne dopustite da se to dogodi. Ne dajte nam da budemo nasilni. Dođite na Fall Out Trio.

Ulaz se otvara u 20:00 sati. Karte možete kupiti na ulazu na dan koncerta po cijeni od 25 kn.

koncert