Devil's Brigade (L.A., California, USA)

Šećući kroz klub, izgubio sam um. Izgubio sam vid i osjećaj za vrijeme. Ja sam mrtav čovjek, čovjek bez nade. Iznenada oko mog vrata stvorio se konop, u momentu odvajanja od stvarnosti završio sam u rukama fatalno lijepe žene. Ona mi šapuće na uho: "Ti si vagabundo i lopov, prevarant i svodnik." Otvorio sam širom usta da uhvatim zrak, ali izgubio sam dah. U posljednjem trenutku prisebnosti osjetio sam njena dva sjekutića kako se zabijaju u moj vrat. Dovraga, ona je vampir. Gubim svijest.

Nisam siguran koliko je prošlo otkad sam izgubio tlo pod nogama, ali nije ni toliko bitno. Osjećam se bolje nego ikad prije, oči su mi širom otvorene, a čujem frekvencije koje nikad prije nisam čuo. Na stageu svira neki psychobilly bend. Kao da sam ih vidio negdje prije. Ah, pa da, to su Tim Armstrong i Matt Freeman iz Rancida. Pomislio sam da ih trebam ugristi, ali momci predobro sviraju. Nestao sam u masi, naći ću žrtvu među ovim mladim punk djevojkama.

Vrata pakla otvaraju se u 20h. U pretprodaji karte možete kupiti u Dirty Old Shopu po cijeni od 65 kn, ili na ulazu u pakao (KSET) po cijeni od 80 kn.

koncert, psychobilly, punk