Demonstrator

KISMET


Kismet je indie rock bend iz Koprivnice. Zvuk benda je promjenjiv te varira ovisno o temama pjesama, ali u osnovi radi se o elementima hard rocka, shoegazinga, post-punka te naletima melankolije koja se nazire u tekstovima.

Kismet kao grupa formirana je 2009. godine. Krenulo je kao suradnja dva zasebna projekta. S jedne strane electro/trip-hop "Moonwise", a s druge post-punk "No Alternatives".  Kombinacijom elektronike, sampleova, ritam mašine te akustičnih/električnih gitara nastajali su novi znatno žešći materijali. Dolaskom tri nova člana zvuk se dodatno izoštruje te sampleove i ritam mašinu zamjenjuju višeslojan zvuk gitara, te bubanj i udaraljke.

2010. snimljen prvi demo pod nazivom „Monuments under dust“.

www.myspace.com/kismet2010

PROtestEFEKT 


PROtestEFEKT je bend čija je scenska energija zarazna, tekstovi upućeni konkretnom čovjeku u konkretnom vremenu. Iskrenost izražavanja i bliskost svakodnevice su mamci za publiku ovog rock 'n' roll kvinteta. Analiza međuljudskih odnosa, poniranje u sebe, borba s modernim ovisnostima, socijalna zaostalost i društvena pravednost parole su od kojih nikad ne bi trebali odustati.

Godina 2005. je bila odlučujuća u svakom pogledu za PROtestEFEKT. Nakon višestrukih pokušaja traženja pravih ljudi za pravu stvar, bend se konačno  otisnuo  na svoje dugogodišnje glazbeno putovanje.


www.protestefekt.com

Veyš my Šina

Nova Veyš my Šina s novim načinom pranja, spremna za šoru sa sporednim likovima. Što još reći?

www.myspace.com/veysmysina

Ulaz se otvara u 20:00 sati, a karte možete kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od samo 10 kn.

Svaka karta pruža mogućnost glasanja za najbolji bend u ovom izdanju natjecateljskog Demonstratora stoga ne zaboravite sačuvati kartu do samog kraja koncerta.

koncert