Trust mozgova

Godine i godine skupljanja uglavnom beskorisnog znanja mogu se napokon kapitalizirati. Mogle su se i prije naravno, ali ne želite da vas voditelji TV kvizova ispituju na kojoj ste godini faksa i slične nebuloze. KSET-ov timski pub kviz općeg znanja Trust mozgova pruža vam priliku da kroz četiri igre postanete face i usput džabe nešto popijete, džabe odete na neki koncert ili sl. Kviz je striktno studentski jer KSET kao studentski klub promiče studentsku (opću) kulturu. Problem je ograničenost prostora, što znači da treba biti jako brz na prijavi. 20 timova je maksimum koji može igrati.

Prve dvije igre igraju svi timovi, u treću ide prvih 6, a u četvrtu najbolja 3. Područja koja se pokrivaju su sva moguća: geografija, povijest, fizika, matematika, kemija, biologija, svih 8 umjetnosti, sport, "pop kultura" itd.
Specifično, druga igra pod imenom Ksetoteka sastoji se isključivo od glazbe i filma. Više o samim igrama, njihovim pravilima, kao i generalnim pravilima kviza, možete vidjeti kliknuvši na ovaj link.

Timovi se sastoje od 3 igrača, a svaki igrač plaća participaciju 10 kn.

U današnjem izdanju osim za prestiž i slavu, borite se za:

1. NAGRADA: 3 upada na koncert Kultur Shocka 14.4. u klubu Boogaloo

2. NAGRADA: 3 upada na 1 KSET-tov koncert po izboru u sljedećih mjesec dana

3. NAGRADA: 10 konzumacija na KSET-ovom šanku po izboru (do 10 kn)

PRIJAVE: trustmozgova(et)kset.org (Navesti ime tima i imena članova u timu).

START: 20 h.