Wilovanje

Wilovanje se za 3.mjesec odlučilo malo smiriti pa Vam predstavljamo ovog puta ne toliko bučan koncert koliko ugodan za opuštanje i uživanje u instrumentalnim a i vokalnim izvedbama naših domaćih bendova Emphasis (ČK), Moraines (Zg), Condor Skye (VŽ), Sagan (VŽ).

 

EMPHASIS (ČK)
Experimental / Psychedelic / Rock

Po treći puta u KSET-u predstavljamo čakovečki post-metal trojac o kojem ne treba puno govoriti pred domaćom publikom. Tri godine nakon objave demo uratka Elements of Morrow, kreću sa pisanjem novih pjesama koje će se naći na nadolazećem albumu koji bi, nadamo se, trebao izaći dogodine.

Dečki su otvarali nastupe velikanima post-rocka kao što su Caspian te nedavno Pg.lostu u Ljubljani.
Muzika za prepuštanje!!
http://www.myspace.com/emphasiscro

 

CONDOR SKYE (VŽ)
Alternative / Metal

Condor Skye relativno je mlad bend koji žari i pali scenom od samog početka te smo ih odlučili sa velikim guštom pozvati opet i pokazati zagrebačkoj sceni kako dečki rasturaju stageom. Šaroliki spektar uz pomoć kojeg su i našli "sebe",  predočit će Vam  svojim nastupom u KSET-u. S pravom možemo reći da bend ima elemente bendova poput Karma to burne, Alice in chains, Isis, Tool, Qotsa, Ratm... a sve to skupa zvuči jako zanimljivo. Što još reći osim, dođite i sami se uvjerite..

http://www.myspace.com/condorskye

 

MORAINES (ZG)
Ambient /Metal / Progressive 

Predstavljamo Vam instrumentalni post-metal bend iz Zagreba i to po drugi puta na Wilovanju, koji je izdao svoj prvi EP The Perfect Pantheon of Absence 2008. i s time već zainteresirao publiku u velikoj mjeri. Posebnost ovog benda je u tome što imaju izniman broj nastupa i to pred stranim imenima poput The Ocean, Talbot, Aussitôt Mort, Heaven In Her Arms, La Ligne Maginot...
Spektar žestine, brzog i drugačijeg zvuka dočarat će vam svojim nastupom u KSET-u s novim materijalom s nadolazećeg albuma na labelu Dare of Divine. Svakako vrijedi doći te se prepustiti uživanju i podsjetiti se kako nekad i u našoj maloj zemlji postoje veliki bendovi s jako puno potencijala..

http://www.myspace.com/moraines

 

SAGAN (VŽ)
Alternative / Experimental / Progressive

Ponosno predstavljamo instrumentalni kvintet bend kojeg smo odlučili prvi put predstaviti u KSET-u i to s iznimnim zadovoljstvom otkrivši ga na brojnim nastupima po cijeloj Hrvatskoj. Bend ostavlja bez daha ne samo svojim zvukom već i scenskim nastupom stoga očekivajte svašta. Bend postoji od 2010. a u njemu možemo razlučiti elemente bendova kao šta su Tool, Massive Attack, Mogwai, Nine Inch Nails, The Smashing Pumpkins, A Perfect Circle. Do sada iza sebe imaju značajan broj koncerata i to bez izdanog CD-a, stoga očekujemo da će nas dečki uskoro ugodno iznenaditi i izdavanjem svog prvog EP-a.

http://www.myspace.com/saganband


Ulaz se otvara u 20:00 sati. Karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 20 kn u predprodaji, odnosno 25 kn na dan koncerta.

koncert