Joy Division vs. The Cure

Ovog utorka donosimo vam slušaonicu dva britanska benda nastala na čvrstim temeljima punka. Osim što su oba osnovana iste 1976. godine u Velikoj Britaniji, Joy Division i The Cure spajaju i prepoznatljivi i mnogima karizmatični frontmeni. Robert Smith i tragično preminuli Ian Curtis donijeli su svojim bendovima veliku popularnost i nesumnjivu kvalitetu koja se prepoznaje i danas.

Ako vam srce poskoči svaki put kad čujete Friday I'm in Love ili Boys Don't Cry, ili ste pak tip za suptilno njihanje uz Love Will Tear Us Apart i mrmljanje stihova She's Lost Control, ovo je večer za vas! Naći će se tu svima dobro poznati hitovi, ali i manje popularne stvari namijenjene pravim fanovima.

Zato u utorak 15.3. dođite u KSET i poslušajte mračne i atmosferične, ali i poneke veselije i sasvim sigurno plesne melodije ovih britanskih velikana. Ako želite, zaplešite i poput Iana Curtisa, u KSET-u vam to nitko neće zamjeriti :)

Ulaz je otvoren od 20:00 sati. Karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 5 kn uz x-icu, odnosno 10 kn bez iste..

slušaonica