Scott Kelly

Scott Kelly (SAD), gitarist, pjevač i jedan od trojice osnivača kultnih Neurosis prvi je od članova ove underground metal grupe koji će nastupiti u Hrvatskoj. U dvadeset i pet godina bavljenja glazbom za kojih je snimio niz albuma u prvom redu s gore spomenutima Neurosis, zatim s Tribes of Neurot, Shrinebuilder, Blood and Time te solo, ovaj je glazbenik stekao izuzetno poštovanje kako vlastitih kolega, tako i brojnih fanatičnih obožavatelja.

Njegovi samostalni nastupi ukorijenjeni su u američki folk s naglašenom mračnom atmosferom kroz koju se provlači doom metal toliko prisutan u Kellyevom radu. Premda preferira nastupe na nesvakidašnjim mjestima poput crkvi ili špilja za ovaj prvi zagrebački koncert nismo bili u mogućnosti udovoljiti mu, ali sigurni smo da će se, kao i mnogo puta dosada, KSET još jednom potvrditi kao odlično mjesto za akustičnu i ambijentalnu glazbu kakva je ona Steve Kellya.
A ako znate neku zgodnu crkvu koja bi mogla biti dostupna za njegov idući posjet ovom gradu slobodno nam dojavite. Hvala.

 

 

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 45 kn mogu se kupiti u Dirty Old Shopu i glazbenoj knjižari Rockmark. Na ulazu će koštati 60 kn.

Ulaz se otvara u 20 sati, a koncert počinje u 21 i 30.

koncert