BeetanTone

Kako se na našim područjima nešto što se dogodi više od dva puta naziva tradicionalnim, onda možemo reći da jedan od najaktivnijih bendova na našim područjima BeetanTone svira svoj treći tradicionalni koncert u omiljenom KSET-u.

Prijašnje dvije godine koncert se odvijao na datum 11.2., a da običaj i tradicija ne budu narušeni koncert će trajati bar minutu duže od ponoći.

Kako su prijašnja dva koncerta BeetanTona bila potpuno rasprodana i okarakterizirana kao jedni od boljih od ovog benda, ne postoji razlog da se i ovaj put ne stvori paklena atmosfera i još jedan koncert za pamćenje.

BeetanTone je u proteklih godinu dana odsvirao preko 40 koncerata diljem regije, od  čega se posebno ističu nastupi na festivalima DOF i Seasplash, uspješna turneja po Srbiji i Makedoniji, te nastup u Skopju na glavnom danu PIVOLEND festivala pred nekoliko tisuća ljudi.

Aktualni singlovi  "Pitam se""Vruće" vrtili su se na gotovo svim radijima u državi, te poharali većinu top ljestvica .

Konačno je dovršen i prvi službeni spot grupe čija promocija će se održati 1.2.2011. u zagrebačkom klubu No Sikiriki, na koju ste svi pozvani.

Kako BeetanTone poprilično pazi na prijatelje, fanove i one koji će to tek postati, ulaznica za KSET-ovski koncert će se na promociji spota moći kupiti po popularnoj i povlaštenoj cijeni od 20 kn.

 

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 25 kn, dok je na dan koncerta 35 kn.

Karte u pretprodaji možete pronaći na sljedećim lokacijama:
Dirty Old Shop, Tratinska 22
KSET , Unska 3
Klub Šibenčana, Baruna Trenka 3

Sve ostale informacije o bendu su dostupne na službenoj stranici benda www.beetantone.com.

Vidimo se!

koncert