Demonstrator: D'Gump + Tix + ShoXX

Demonstrator predstavlja... 

D'GUMP
D'Gump je mladi alternativni progressive rock bend iz Zaprešića. Nedavno su dovršili materijal za prvo studijsko izdanje, a ovih dana izlazi i prvi demo snimak s tri autorske pjesme. Predvođeni ženskim vokalom (Ivana Pavlović), koja uz to svira i flautu izvode glazbu na tragu bendova poput Porcupine Tree, Portishead, a od domaćih izvođača vole se usporediti s Urbanom. Spojili su moderni progressive rock s klasičnim elementom s dubokim tekstovima i melodičnim refrenima. Od završetka materijala primaju pozitivne komentare publike i kritike te slove za jedan od najperspektivnijih mladih bendova u Hrvatskoj, što su potvrdili istoimenom nagradom na Demo festivalu u Zaprešiću 2009. Trenutno promoviraju svoj najnoviji materijal brojnim svirkama diljem Hrvatske.
http://www.facebook.com/home.php#!/dgumpbend
http://www.myspace.com/dgumpbend

TIX
Tix ponovno u KSET-u! Nakon odlično posjećenog debija mladi space rock band se vraća sa svježim materijalima i novom energijom u vaš omiljeni klub. Svjedočite zaraznoj energiji koju Tixi dostavljaju svakim nastupom promovirajući moderni zvuk rocka sklon eksperimentiranju s različitim glazbenim pravcima, od progresive do suvremene elektronike. Bend je nedavno snimio svoj prvi singl "Korak bliže" kojeg možete poslušati na facebook stranici benda, a uskoro i na službenom websiteu (produkcija singla: Branimir Tomljenovic "Muha").
Vidimo se u KSET-u jer glazba je zvonka radost (radujemo se vašem dolasku).
http://www.facebook.com/pages/Tix/104189237159?ref=ts

SHOXX
ShoXX je nastao krajem 2009. i tu je da glasno izvikuje sve ono o čemu se vi sramite razmišljati. Lora i Zoran iz Kimika, Tajana iz LeZbora i Sanja koja je do nedavno vokalno ojačavala Lollobrigidu, zajednički nazivnik pronašli su u tomboy-iš izričaju mračnog i razigranog, samodestruktivnog i upozoravajućeg, a opet i prokleto zabavnog. Gitare su tu samo za poziranje, a pravi zvuk leži u moćnim sampleovima i zaraznim ritmovima. Na početku svog koncertnog putovanja, uzimaju zalet za još neistražena područja bespuća!
http://www.myspace.com/theshoxx
http://www.facebook.com/pages/ShoXX/295567695184

Ulaz se otvara u 20 sati, a karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 10 kn na dan koncerta.

KAYO DOT (SAD)
TARTAR LAMB
(SAD)
JEREMIAH CYMERMAN
(SAD)
koncert