Trust mozgova

Godine i godine skupljanja uglavnom beskorisnog znanja mogu se napokon kapitalizirati. Mogle su se i prije naravno, ali ne želite da vas voditelji TV kvizova ispituju na kojoj ste godini faksa i slične nebuloze. KSET-ov timski pub kviz općeg znanja Trust mozgova pruža vam priliku da kroz četiri igre postanete face i usput džabe nešto popijete, džabe odete na neki koncert ili sl. Kviz je striktno studentski jer KSET kao studentski klub promiče studentsku (opću) kulturu. Problem je ograničenost prostora, što znači da treba biti jako brz na prijavi. 20 timova je maksimum koji može igrati.

Prve dvije igre igraju svi timovi, u treću ide prvih 6, a u četvrtu najbolja 3. Područja koja se pokrivaju su sva moguća: geografija, povijest, fizika, matematika, kemija, biologija, svih 8 umjetnosti, sport, "pop kultura" itd.
Specifično, druga igra pod imenom Ksetoteka sastoji se isključivo od glazbe i filma. Više o samim igrama, njihovim pravilima, kao i generalnim pravilima kviza, možete vidjeti kliknuvši na ovaj link: Pravila .


Timovi se sastoje od 3 igrača, a svaki igrač plaća participaciju 10 kn.

U današnjem izdanju osim za prestiž i slavu, borite se za:

1. NAGRADA: 3 karte za koncert Nene Belana u Domu sportova 12.02. ILI 3 karte za koncert Vatrenog poljubca i Brkova 04.03. u klubu Željezničar - po izboru pobjednika
2. NAGRADA: 3 karte za koncert Nene Belana u Domu sportova 12.02. ILI 3 karte za koncert Vatrenog poljubca i Brkova 04.03. u klubu Željezničar - ono što ostane
3. NAGRADA: 10 KSET-ovih piva (TM)

O KONCERTIMA:
Zašto Neno Belan? Dva dana zaredom rasprodana Tvornica prošle godine možda nekima nije neki pokazatelj, ali svatko tko je ikad bio na nekom njegovom nastupu (a da je prije toga bio skeptičan), promijenio je mišljenje za 180 stupnjeva. U zadnje 3 godine Neno je imao 8 nominacija za Porin i osvojio je svih 8! Vrhunska glazbena kvaliteta u kombinaciji s njegovim ljubavnim pjesmama i predvalentinovskim ugođajem, savršen je scenarij za izlazak u troje.

Zašto Vatreni poljubac i Brkovi? Ovaj sarajevski bend, zajedno s doktorom za rock 'n' roll i bubnjarem Bijelog
dugmeta i Indeksa, Milićem Vukašinovićem, nakon više od nevjerojatnih 30 godina dolazi u Zagreb! Ako ste prebalavi da vas zanima čru rock 'n' roll, Brkovi su bend koji već sad ima kultni status i njihovi metal-folk-punk klasici s oba albuma nikog ne ostavljaju ravnodušnima. Spektakl je zajamčen!

PRIJAVE: trustmozgova(et)kset.org (Navesti ime tima i imena članova u timu).

START: 20h

kviz