The First One Counts The Most Tour 2011

Prvog dana europske turneje The First One Counts The Most posjetit će nas 

TREATED (Austrija)
TOMORROW WE HUNT (Hrvatska)
AS I FALL (Bosna i Hercegovina)

Pripremite se na trosatnu dozu moshanja, stage divinga i poganja te budite spremni na gubitak kilaže!


TREATED (melodic hardcore/metal, Austrija)

http://www.myspace.com/treatedmusic

http://www.facebook.com/pages/TREATED/141101714535?ref=ts

Ovaj genijalni peteročlani bend dolazi nam s jugoistoka Austrije, po prvi puta u naš grad. U srpnju prošle godine izdali su svoj prvi album naziva "Atmospheres" te također i glazbeni video za pjesmu "Guardian". Do sada su nastupali s većim ili manjim teškašima žanra poput: Evergreen Terrace, Shai Hulud, Casey Jones, Showyourteeth, Endwell, Yashin, Here Comes The Kraken, To Kill...
Nakon više od pola godine promocije albuma ušli su u studio kako bi snimili novu pjesmu naziva "Breather". Ovaj koncert im je prvi u sklopu navedene europske turneje stoga ih nikako nemojte propustiti!
Nastupe im karakteriziraju srcedrapajući melodični dijelovi, moćni vokali, atmosferični clean dijelovi te brutalni breakovi.


TOMORROW WE HUNT (progressive hardcore, Hrvatska)
http://www.myspace.com/tomorrowwehunt
http://www.facebook.com/tomorrowwehunt?ref=ts


Od posljednjeg nastupa u KSET-u ovi su melodični hardkoraši izdali novi, ujedno i svoj prvi, EP naziva "Rise". Glazbu im karakteriziraju izrazito melodični i brzi dijelovi prožeti brutalnim breakovima te atmosferičnim melodijama. Kao glavne uzore spominju bendove poput For The Fallen Dreams, The Ghost Inside, Emmure, The Accacia Strain, tako da je mosh kroz njihov set zagarantiran! Kao i Treatedu, ovime im započinje prva, od sigurni smo mnogih europskih turneja. Nastupe im karakterizira izrazito srčani pristup, pun energije pa je show zagarantiran.


AS I FALL (metalcore, Bosna i Hercegovina)
http://www.reverbnation.com/asifallbih

Bend je nastao u petom mjesecu 2009. godine. U drugom mjesecu 2010. godine snimaju EP u studiju u Smederevu (Srb.) koji se sastoji od 5 pjesama. Po objavljivanju pjesama na internetu, album nailazi na pregršt pozitivnih kritika kako slušatelja tako i drugih muzičara. Nakon intenzivnog promoviranja EP-a nizom koncerata u BiH te Hrvatskoj, As I Fall priprema novi album koji bi trebao izaći kasnije ove godine. Također je snimljen spot za novu, još neizdanu, pjesmu. Pred njima su svirke u Stockholmu i Gotheborgu krajem drugog mjeseca ove godine i veoma uzbudljivo vrijeme.
Za sve fanove As I Lay Dying, Parkway Drivea, In Flamesa.



Ulaznice su u pretprodaji po 25 kn (KSET, Dirty Old Shop), a na ulazu 30 kn.

koncert