Wilovanje: Kill'em Dead Cowboy + Kryn

Za početak nove sezone metal ugođaja u KSET-u dovodimo vam odlične i kvalitetne bendove, a s ponosom Vam prvi put predstavljamo i bend iz Velike Britanije. Na prvom ovogodišnjem Wilovanju nastupaju bendovi: Kill'em Dead Cowboy i Kryn.

Kill 'em Dead Cowboy (U.K.)
Metalcore
bend iz Portshmoutha (U.K.) osnovan 2008. godine nakon dugog traženja svog stila, napokon možemo s pravom reći da će svatko od ljubitelja pronaći nešto dobro u stilu ovog benda. U kratkom vremenu postigli su veliko zanimanje publike što dokazuje i njihova turneja i brojni koncerti diljem U.K.-a i Europe bivajući tako i predgrupa bendovima The Ocean, Sylos, Malefice i Annotations of an Autopsy. U KSET-u će vam prvi puta predstaviti i svoj album „I Am Salvation“ izdan u studenom 2010. od LockJaw Records-a iz Velike Britanije.

http://www.myspace.com/killemdeadcowboy

 

Kryn (Ri)
Po prvi put i konačno vam predstavljamo izvrstan bend riječke scene poznat svima po profesionalnom nastupu i izvrsnom zvuku što mogu posvjedočiti mnogi koji su ih već slušali. Bend postoji još od 2003. godine i u vrlo kratkom periodu prepoznat je ne samo u Hrvatskoj, već i u inozemstvu. Izvrstan vokal Karlo Horvat podiže razinu benda dajući im tako i začin u performansu kakvog samo ovi dečki znaju izvesti. Dođite i uvjerite se sami!

 http://www.myspace.com/483698975

 

Ulaz se otvara u 20:00 sati. Karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 20 kn u pretprodaji, te 30 kn na dan koncerta. 

koncert