Radio Aktiv i Josip A Lisac

Za početak nove 2011. priprema se reggae/ska fešta u KSET-u  koju će prirediti kombinacija dvaju bendova i to pulski RADIO AKTIV te novosadski JOSIP A LISAC.

Radi se o mladim snagama i perspektivi regionalne ska i reggae scene, koji iza sebe imaju već dosta zapaženijih nastupa, zrače pozitivnom energijom i ljude tjeraju na ples, što je odlična kombinacija koja svakako garantira urnebesan koncert.

Radio Aktiv je pulski reggae/ska/rock bend okupljen krajem ljeta 2009. godine. Prvotno zamišljen samo kao glazbeni projekt, razvio se u sastav koji je u prvih godinu dana svog postojanja odsvirao dvadesetak koncerata diljem Hrvatske, od kojih se mogu istaknuti nastupi na "Viva la Pola! 2010" festivalu, "MUN" festivalu,  koncert u zagrebačkoj Tvornici s Gustafima, kao i nedavni nastup na brucošijadi FF-a u Pauku.

JOSIP A LISAC je novosadski bend poprilično originalnog imena koji nastaje početkom 2009. godine na inicijativu grupe mladih ljudi, ljubitelja ska pravca. Melodične cirkusne ska teme i lako pamtljivi tekstovi su prava karakteristika i vrlina na koju se oslanjaju članovi ovog benda. Novi Sad je poznat kao jedan od najrazvijenijih središta ska scene na Balkanu, tako da smo sigurni da nas ovi momci neće razočarati!

www.myspace.com/radioaktivpula
http://www.myspace.com/josephbutmalefox

Ulaznice možete kupiti na blagajni u KSET-u po cijeni od 25 kn. Ulaz se otvara u 20 sati.

koncert