Big Bad Sound Machine: She Loves Pablo + Alaska

Stroj (eng. Machine) - skup dijelova povezanih u logičnu cjelinu s ciljem obavljanja iste funkcije, pritom koristeći energiju.
...a Big Bad Sound Machine je KSET-ov program koji obavlja funkciju obogaćivanja glazbene stoner/psychedelic/doom/rock'n'roll scene kroz koncerte domaćih i stranih bendova.

Njegova pokretačka energija je bezumna količina riffova i pokoji dašak psihodelije koji će vas otpuhati tamo negdje prema Saturnu. Kao i svaka druga mašina, proizvodi duboke frekvencije kojima sprječavamo nastanak bubrežnih kamenaca kod posjetitelja našeg Kluba, a za potpuno uvrnuti stoner-spa ugođaj brinu se naši terapeuti, koji će vam stvoriti nezaboravan vizualni ugođaj.

Za rukovanje Big Bad Sound Machineom ne treba vam manual... Treba vam samo nešto kuna i želja za dobrim Rock'n'rollom!

Kao prvi događaj pod okriljem Big Bad Sound Machinea imamo čast predstaviti dva domaća benda - SHE LOVES PABLO i ALASKA.


SHE LOVES PABLO

Kroz 4 godine postojanja prerasli su iz dueta u četveročlani stoner/groove rock bend inspiriran Clutchem, QOTSA i starim delta blues čičama.
Ovi dečki svoj zanat su izučili na brojnim svirkama u Hrvatskoj, a nedavno su imali i vrlo zapažen nastup na festivalu u Srbiji. Uz svoj prvi demo "She Loves Pablo", EP "Country Home" te debitantski album "Mother of All" iz 2009. iza sebe, dečki marljivo rade na novom albumu. Njegov izlazak najavljen je do proljeća 2011., a kako zvuči "Mother Of All" i koliko su darežljivi Domagoj (vokal, gitara), Hrvoje (bas), Jimi (gitara, perkusije, vokal) i Leo (bubnjevi) provjerite na shelovespablo.bandcamp.com

http://www.myspace.com/shelovespablo


ALASKA

Dok za prvi navedeni bend malo tko nije već čuo, za sve one koji se još nisu upoznali s Alaska zvukom, vrijeme je da to učine. Svježe oformljen trojac iz Sesveta s dugogodišnjim stažem sviranja s raznim bendovima domaće scene predstavlja se u idućoj postavi:
G Spot na basu, Zamo Brains na bubnjevima i Rale Nine na gitari. Na pitanje o glazbenim utjecajima odgovaraju otprilike ovakvim repertoarom: Alice in Chains, Creedence, Led Zeppelin, Pearl Jam, Clutch, Kyuss, Stone Temple Pilots, Karma to Burn itd.
Demo materijal već postoji, a njihov album prvijenac također bi trebao uskoro ugledati svjetlo laserske zrake CD-playera.
Osluhnite o čemu pričamo:
http://www.youtube.com/watch?v=ecdYmqxZXEQ

http://www.myspace.com/alaskazg


Ulaz se otvara u 20h. Karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 20 kn.

koncert