Afion

U hladnim noćima koje su se spustile na Zagreb predlažemo zagrijavanje u prijateljskoj atmosferi toplih i zemljanih tonova s prizvukom cvjetnih nota, dok se vizualno pojimo novim spotom grupe Afion za pjesmu "Mitra Delija", redateljice Dalije Dozet.

Afioni predstavljaju spot za pjesmu sa svojeg drugog studijskog albuma "Čudni svati" na kojem nas ponovo odvode nepoznatim putevima u poznate melodije, prizivaju prošlost, a istovremeno guraju u budućnost. Ne znajući kuda idemo ako ne znamo gdje smo bili, pozdravljamo njegovanje tradicije i onih starih, intimnih odnosa primarnih zajednica, kada se vrijednost čovjeka nije mjerila njegovim posjedovanjem nego njegovim sudjelovanjem.

U jedan običan četvrtak upoznajte i/ili ponovo pozdravite bend s velikim iskustvom pozornice i prepustite se etnografskoj poduci uz podršku Deilulu, s Lucijom Stanojević na violini i Danijelom Maodušem na gitari.

Afioni u dijelom izmijenjenoj postavi (zamjena kavala violinom) obećavaju večer iznenađenja, a uz brojne kreativne projekte koji su proizašli iz zajedničkog ili individualnog rada članova benda, ništa manje ni ne očekujemo.

http://www.myspace.com/afion

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40 kn možete kupiti u KSET-u (Unska 3) ili Dirty Old Shopu (Tratinska 22). Na ulazu će koštati 50 kn. Ulaz se otvara u 20 sati, a koncert počinje u 21:30.


Linkovi za video:

http://www.youtube.com/watch?v=in71niiqBy0

http://www.youtube.com/watch?v=5WuOYGYt-Mw

http://www.youtube.com/watch?v=uhjOCfKIJ0A

Live iz Francuske:

http://www.youtube.com/watch?v=QMSItjBF4ng&feature=related

koncert