Tsiganisation Project + DJ Sero & DJ M.I.L.E.

Tsiganisation Project (BEL)
DJ Sero (Fešta Balkanika, Ruke i noge u zrak, HR)
DJ M.I.L.E. (groodanje, HR)


Iznimno nam je zadovoljstvo najaviti gostovanje koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim na plesnom podiju - Tsiganisation Project!

Tsiganisation Project je DJ duo iz Belgije koji čine Sander Steel i Kobe Leestmans, koji za sebe kažu da im je najvažnija glazba i dobra zabava, a što zorno dokazuju svojim eksplozivnim nastupima koji publiku rasplešu do krajnjih granica.

Oni su luđaci koji plešu u potkošuljama, ponekad i gaćama, pri čemu za DJ pultom pružaju miks raznovrsnih ciganskih klasika ukomponiranih u novije elektronske zvukove, s primjesama lude cumbie, djevojačkog ska, svježeg folka, zločestog Electra, tužne Polke i perverznog Kudorua.

Ukratko, njihov moto je "Hop till you drop!", odnosno plešeš dok ne rikneš!

DJ Sero stvarno dugo nije svirao u KSET-u, a jesu li studenti plesali negdje drugdje, to ne znamo. Sad valjda budu! Etno Raspizdoto u najšarenijem izdanju uz Leteću Energiju, cigani, klezmer, sevdah, sve za suludo plesanje u znoju lica svoga.

DJ M.I.L.E. (Mile Popović) DJ-anjem se počeo baviti krajem 90-tih, čime se i danas aktivno i uspješno bavi. Član poznatog zagrebačkog audio-vizualnog kolektiva DJ-a i VJ-a - Groodanje, stilski vrlo raznolik te uspješno u cjelinu spaja glazbene stilove kao što su: downbeat, trip hop, funk, house, breakbeat, funky groove, drum & bass, ethno fusion i slično, te njegovi energični nastupi ne ostaju nezapaženi. Svoj nastup prilagođava publici, situaciji i mjestu. Uz DJ-anje, također i MC-ja koristeći efekte (echo, delay, filter...) te svira udaraljke (tarabuka, djembe i egipatska tabla).

Dođite i zabavite se, jedino je to bitno! ;)

 

Početak u 22 h, karte se mogu kupiti na ulazu za 30 kn prije ponoći, 40 kn nakon.

plesaonica