Wilovanje

Kao što vidite, Wilovanje je odlučilo malo povećati svoj repertoar bendova pa smo se odlučili za 3 izvrsna i jaka benda čiju atmosferu na koncertu i nije baš lako opisati riječima:

VIOLATE (Zg)

Četveročlani thrash/death metal bend iz Zagreba žari scenom od kraja 2007. godine te u jako kratkom vremenu postaje jedan od najprepoznatljivih bendova sa karakterističnim zvukom specifičnim samo za njih. Nakon promjene nekoliko članova benda napokon su se našli i u definiciji svog stvaralaštva. Stoga vam nakon duže pauze u KSET-u opet dovodimo ovaj izvrstan bend da možete uživati u starom istančanom zvuku, a i u par novih pjesama koje će premijerno izvesti u našem klubu.

http://www.myspace.com/violatezg



THROAT TWISTER (Zg)

Mješavina groove metala i  hardcorskih rifova, ovaj mladi bend poznat već u metal svijetu i samoj sceni dovodimo također opet u KSET zbog iznimne atmosfere koju dečki naprave već prvom pjesmom. Uz traženje svog stila kao i mnogi mlađi bendovi, ovaj bend je nakon 3 godine napokon našao svoj kreativni stil izražavanja te s pravom možemo reći da zvuče originalno i profesionalno. Više poslušajte na njihovoj stranici te se zagrijte prije samog koncerta kako i spada. Garantiramo odličan provod!

http://www.myspace.com/throattwister



INSOLITVS (Vž)

Predstavljamo vam po prvi puta na Wilovanju bend Insolitvs, instrumentalni sastav čiji izričaj dolazi iz death metal glazbe, ali u svojem muziciranju kombiniraju utjecaje mnogih glazbenih stilova, što je odraz raznolike glazbene podloge članova benda. Njihov prvi CD, "Op. I", jedan je od najiščekivanijih albuma na hrvatskoj metal sceni te je objavljivanje samo jedne pjesme s CD-a podiglo popriličnu prašinu. Dođite i provjerite zašto!

 http://www.myspace.com/insolitvs



Ulaz se otvara u 20:00 sati. Karte možete kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 25 kuna.

koncert