Erotic Biljan and His Heretics

Glasno, nabrijano i divlje. Heretici su definitivno predvodnici hrvatske garage rock scene, te jedan od rijetkih bendova s ovih prostora za koje možemo reći: "ovo je pravi rock'n'roll".


2007. izdali su debitantski album za Dancing Bear pod nazivom Supersticky, koji prema nekoliko glazbenih magazina i portala ulazi u top 10 ljestvice te godine. Dokaz kvalitete je i rasprodana prva tiraža, čime se ne može pohvaliti baš puno bendova u lijepoj našoj.

Broj koncerata koje su odsvirali do danas ne može se izračunati niti jednim algoritmom koji je poznat čovjeku, ali možemo nabrojati bendove s kojima su dijelili pozornicu: MC5/DKT, Supersuckers, Juliette And The Licks, The Cynics, The Fuzztones, The Nomads, The Morlocks...

Heretici su naši stari prijatelji, a ovaj put nam dolaze predstaviti svoj novi album "H is for Heretics".
Svratite u KSET po kartu za promociju albuma, te ćete moći po promotivnoj cijeni kupiti novi CD i majice. Možemo reći samo: "Brzo u KSET prije nego se rasproda!". Heretici su genijalni na CD-u, ali energiju njihovog nastupa nemoguće je zapisati u audio obliku.

Na predstavljanju novog albuma će im se kao predgrupa pridružiti Thee One Man Band "Harp Explosions".

Ulaz se otvara u 20:00 sati, a koncert započinje u 21:30. Ulaznice možete kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 25 kuna.

koncert