No Age

 

NO AGE (SAD)

No Age je bučno-eksperimentalni lo-fi pop punk dvojac koji je u proteklih nekoliko godina obilježio nezavisnu glazbenu produkciju najvećeg kalifornijskog grada. Dean Spunt i Randy Randall sa sviranjem su započeli u
hardcore bendu Wives, da bi 2006. odlučili promjeniti priču i nastaviti djelovati kao dvojac. Premda se na prvu može činiti kako takva forma ograničava, ovi momci potvrđuju upravo suprotno, jer pokazalo se da im
omogućuje veću slobodu i olakšava plasiranje gomile ideja koje iz njih izviru. Nakon niza singlova koji su 2007. objedinjeni na njihovom prvom velikom izdanju Weirdo Rippers, potpisuju za Sub Pop i godinu dana poslije objavljuju fenomenalni Nouns, album kojim su uvjerljivo zasjeli na godišnje liste najboljih izdanja većine svjetskih eminentnih magazina kao što su Tiny Mix Tapes, Rolling Stone, PopMatters ili Spin, dok su se samo Fleet Foxes i Portishead našli ispred njih na vjerojatno najiščekivanijoj godišnjoj listi, onoj magazina Pitchfork. No ono što je mnoge uistinu šokiralo njihova je nominacija za Grammy u kategoriji najboljeg omota, što se ovim momcima očito jako svidjelo tako da već najavljuju juriš na ovu nagradu s novim albumom Everything in Beetween.
ABE VIGODA (SAD)

Da bi ova večer u potpunosti prezentirala zbog čega se kolektiv okupljen oko kluba The Smell smatra jednim od najkreativnijih umjetničkih okruženja u Americi danas, uz najveće zvijezde scene No Age zasvirat će i njihovi prijatelji iz tropical punk grupe Abe Vigoda.


Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 65kn možete kupiti u Dirty Old Shopu i Rockmarku. Na ulazu će koštati 80kn. Ulaz se otvara u 20 sati, a koncert počinje u 21 i 30.

koncert