Wilovanje: E.N.D. + Inside My Casket

Nakon ljetne pauze i ljetnih vrućina, donosimo vam 2 iznimno jaka benda koji će žariti i prašiti scenom tako da će pravi ljubitelji dobre muzike uživati tokom cijele večeri jer ovim bendovima proširujemo repertoar sviranja.. Zašto?? Dođite i provjerite sami ;)

E.N.D. 

Tročlani momci puni energije nabrijani trash i death metalom te hard coreom opet nam dolaze u KSET, ali po prvi put i konačno pod programom Wilovanja kao headlineri večeri. Ovaj kaos što nam dečki donose čak iz Zadra ne smijete nikako propustiti ne samo zbog dobre atmosfere koji ovaj trojac zna napraviti već i zvuka koji je karakterističan za jedan od boljih bendova Hrvatske metal scene pa i šire. Dođite, poslušajte kako ovaj bend rastura i više od 14 godina uz njihov poznati sleng "Piti pive!!"  te se prepustite žestini cijele večeri!! Naravno,uz pivu ;)

http://www.myspace.com/endzadar

INSIDE MY CASKET

Relativno mlad, peteročlani bend specifičan po vrhunskoj zezanciji i scenskom nastupu s elementima deathmetala i deathcorea svoj osebujan program obogaćuju i balkanskim tragovima što ih čini jedinstvenima u Hrvatskoj pa i šire što se vidi i po osebujnim nastupima ne samo u nas već i susjednim zemljama. Šta drugo napisati već dođite i uvjerite se i sami u spektar metal zvuka koji vas neće ostaviti ravnodušnima ni pod koju cijenu... Neki će se i s pravom ponositi svojih balkanskih korijena jer zafrkanciju kakvu ovi dečki nude pod svojim nastupom određuju prave odlike muzike iz srca i duše!

http://www.myspace.com/insidemycasket

koncert