Humanitarni koncert: Dosh Lee + gosti

Dječja Udruga Hrabrost (DUH) u suradnji sa Klubom KSET održava humanitarni koncert na kojem će gostovati bendovi Dosh Lee i Rökjor Soksof.
Udruga je humanitarna, neprofitna i nevladina organizacija kojoj je cilj poboljšanje kvalitete života djece s poteškoćama u razvoju i mladih s invaliditetom. Svi prihodi od ulaznica idu u dobrotvorne svrhe i pomoći će DUH-u da omogući djeci hodočašće u Lurd 2011 godine.

Rökjor Soksof čine petorica iznimno talentiranih momaka koji nam donose glazbu Queens of the Stone Age, Incubus, Foo Fighters...

Dosh Lee su petorica iznimno skoro-talentiranih superheroja koji čak i sviraju glazbu, što su dokazali prošlog ožujka u KSET-u na promociji svojeg prvijenca "Velika nepravda na malom ekranu!"
Bend je 2009. godine doživio najveće uspjehe jer je osim izdavanja albuma pobijedio na HGF-u u konkurenciji preko 200 hrvatskih bendova, a mjesec dana nakon toga odnosi pobjedu i na kultnom slovenskom festivalu Rock Otočec u konkurenciji demo bendova.

Dosh Lee su: Marin Koceič (vokal), Tomislav Nurnberger (vokal), Tomislav Kralj (bass), Viktor Krasnič (bubanj), Dario Aman (gitara).

 Ulaz se otvara u 20:00 h. Karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 25 kn. Sav prihod od karata ide u dobrotvorne svrhe.

koncert