Chill night: Kinoklub + gosti

U dvorištu KSET-a za poseban ambijent eXtremnog Chill-a bit će postavljena skate rampa na kojoj će moći uživati svi zaljubljenici u tu posebnu disciplinu extremnih sportova. Otvoreni session za sve počet će već od 18h, a u 20:30 počinje ugrijavanje za skate natjecanje "2 na 2" koje će se odvijati u pauzama između bendova.
Finalna vožnja je u 22h.


Mašinko
Mašinko je novi zagrebački punk band  čiji su članovi već pekli zanat u Dolibasiji, Antenatu i koji je u kratkom roku već održao nekoliko zapaženih nastupa od kojih se posebno ističe onaj kada su nastupili u PAUK-u ispred punk legendi The Adicts...

 

Kinoklub
Bend Kinoklub je relativno novo ime na našoj glazbenoj sceni, ali četvorica mladića koja ga sačinjavaju definitivno nisu od jučer. Nastao je udruživanjem članova iz više domaćih punk-pop-rock bendova, a još su u gimnazijskim danima zajedno sanjali o vlastitom albumu. Kinoklub čine Luka Tomaš (vokal, gitara), Damjan Spajić (vokal, gitara), Tomislav Šušak (bas, vokal) i Dinko Sinovčić (bubnjevi).

Koliko su uvjerljivi ti zagrebački klinci govori i podatak da im je Aquarius records nedavno izdao debitantski album „Ajmo klinci“ što rijetkim punkerima, poperima, rokerima i sličnima kod nas uspijeva.

 

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 20 kn u pretprodaji i 30 kn na ulazu.

koncert