Wilovanje

Wilovanje vas nakon duže stanke časti za niti malo lagano ljeto koja je pred vama i to sa 4 jaka benda različitih žanrova kako bi svatko od vas našao nešto za sebe u spektru muzike kojeg vam inače donosimo:

COJONES (Zagreb)

Southern Rock / Alternative / Psychedelic

Bend koji žari i pali scenom od 2006. godine ponovno dovodimo u KSET kako bi se svi prisutni prepustili vrućoj večeri na čelu sa fantastičnom četvorkom uz zvukove stoner rock-a, sludgea i psihodelije...Da ne duljimo....svi ste već čuli za njih, svi znate ko su i kako zvuče pa vam eto prilike za još jedan izvrstan provod uz dečke iz Cojonesa!!

http://www.myspace.com/cojonestonerbando

 

TZARA (Bjelovar )

Lyrical/Psychedelic/Experimental

Na ostavštini i dobivenom iskustvu izgrađen je novi bend, Tzara. Enigmatični pravac umjetnosti ostavio je dubok trag u percepciji stvari koje su se odvijale oko članova nekadašnje Project Genove ili Project: Genove ili Prjct Genove ili prjct.Genove. Strpljivo upijanje različitih žanrova glazbe, promatranje ptica u niskom preletavanju trotoara, ritualno buđenje u 7 i redovito izbjegavanje poštara utjecali su na izgradnju pravca kojim smo željeli krenuti. A obzirom da tada nitko od nas nije želio upokojiti sjajnu karijeru, odlučili smo, svi redom, upisati tečaj heklanja u Pretincu, malom mjestu na par minuta od samog središta grada Bjelovara. Tek tada, nakon vještina usvojenih na satovima heklanja i kreativnog pisanja, shvatili smo da smijemo što hoćemo te koliko je teško biti star i mlad istovremeno. Tog poslijepodneva smo istovremeno svi to shvatili. Tek sada znamo da smo vrhunski umjetnici jer je Bojanova mama jednom, kada je nepozvana uletila u podrum, rekla da joj se sviđa to što radimo i otišla na kat, dolje, gore, dolje, gore, po litru vode i šećera.

 

DRAMA  (Zagreb)

Metal

Dovodimo vam ovaj svima jako poznati sastav koji uspješno pomiruje masivne rifove sa upečatljivim melodijama i pravom doom atmosferom, se vraća na pozornice svog rodnog grada i želi vam dočarati svoj stil stvaranja muzike na poseban način vrijedan dolaska u svakom slučaju.
Značajan utjecaj na njih imali su i bendovi poput Crowbar, Neurosis, Anathema, Isis , Morbid Angel , Downa i Opetha. Dečki su tu naravno za sve Vas koji vole poštenu i brutalnu atmosferu!!

www.myspace.com/dramadoom

 

KVLTIVATOR (Greda/Sisak/Zagreb)

Death Metal / Thrash / Folk

Kvltivator kao agro muzikalna skupina nastaje raspadom lokalnog orkestra za krštenja i sprovode jer su im limena glazbala ukradena i prodana u staro željezo. Glazbeno se odredivši kao angažirani agrocore, zvuk benda karakteriziran je death metal podlogom sa izletima u eksperimente i hardkor, tematski satiriziraju Balkan i njegov život ne sramivši se onoga što jesu. Svaki koncert je balcancan za sebe, sprovod glazbe  slava rakije, cabaret u kojem fazani ljubi mlade djeve, a čobani čuvaju smrt na ispaši.
Uz rakiju, ljubav u flaši, um nek se razvodni! Zar treba napisati išta više od ovog??

http://www.myspace.com/kvltivator

 

Ulaz se otvara u 20:00h. Karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 20kn u pretprodaji te 30kn na dan koncerta.

koncert