Jabbaton - Likovi iz bajke (pijani ko majke)

Sumnjivi bajkoviti likovi:

Pips (Big Mama/Glechudessa/Kandžija, Osijek)
http://soundcloud.com/pipowsky
http://www.myspace.com/djpipsos

Venom (bday set)
Rea
Mayo b2b Yesh

VJ Khumche

File under: UK Bass / Dubstep / Breaks / Electro / Fidget House / Bassline / UK Funky /

U davna, davna vremena, u velebnom zamku KSET okupiše se vila Mayo, princeza Rea, igubljeni dječak Yesh te vitez Khumche kako bi proslavili rođendan velikoga maga Venoma. Nitko točno nije znao koji mu je to rođendan ili se pak nitko nije usudio to na glas reći jer u zemlji JabbaToniji svi su oduvijek živjeli u strahu od Venomove ruke i velikih i tamnih moći njegovog krznenog prsluka i čudesnog napitka JabbaKije. Za tu posebnu priliku iz daleke zemlje Osiječke kao posebni gost tog velebnog slavlja došao je i tko drugi nego kralj slavonski, najveći vladar istočnih podzemlja zemlje Osiječke, veliki Pips! Kao što to i priliči velikom vladaru, nije došao praznih ruku. Sa sobom je doveo trubadure i zabavljače, zvuke veselih nota i korake isprepletene plesom.

A vi dječice? Zanima li i vas kako je završilo ovo slavlje? Tko li se pojavio sa bajkovite celebrity liste? Šumom se širi glas o dolasku Crvenkapice i lovca, čak je i Snjeguljica najavila svoj dolazak.

Pozvani ste svi. I budite nam dobri i veseli.

DJ Pips – Booty Shaker mix download:

http://soundcloud.com/pipowsky/dj-pips-booty-shaker

http://www.myspace.com/jabbaton
http://www.facebook.com/jabbaton

Dress code: Likovi iz bajke (bilo koji lik iz bajke a može i crtića i sl.)

Ulaz se otvara u 22:00h. Karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijenama: 10kn uz dress code, 20kn do ponoći, 30kn iza ponoći.

plesaonica