Dweal + Last Day Here

Po prvi puta u Lijepoj našoj, 1. lipnja 2010. godine, u Ksetu će gostovati LASTDAYHERE, i DWEAL, dva izvrsna benda iz susjedne nam Slovenije, uz potporu zagrebačkih metal snaga koje se kriju iza imena DECOMPOSING ENTITY.

LastDayHere je bend koji iskoračuje iz stereotipne perspektive suvremenog rocka. Dobro zasnovana instrumentalna podloga, začinjena nevjerojatanim glasom pruža mogućnost uživanja u njihovoj glazbi čak i najpretencioznijim slušateljima. U veoma kratkom roku, njihov debitantski album "From Pieces Created" je vrlo pozitivno prihvaćen od strane domaćih i stranih medija. Njihova muzika je izuzetna, autentična i posebno se odlikuje svojim vokalnim dijelovima. Isto vrijedi i za njihove žive nastupe, jer im je svaki koncert važan, kao da je posljednji - što je u skladu s imenom benda, koje je inspirirano uzrečicom ''Live every day like it's your last''. Takav stav i energija rezultiraju uvjerljivim i moćnim nastupima uživo, svaki put kad se popnu na pozornicu. Postoji samo 'danas' i vrijeme je za LastDayHere!

Dweal je bend koji je odbacio pravila rocka, metala i popa, te zamutio granice između tih žanrova, stvarajući neki svoj stil, kojeg sami nazivaju ''drop rock''. Njihov zvuk posebno je definiran jakim i jedinstvenim vokalom, pjevnim refrenima, i low tuned gitarama, kojima svoje ''uspavanke'' pune žestokim ritmom. Svirali su kao supporting act bendovima kao što su Killswitch Engage, te As I Lay Dying, te sudjelovali na brojnim velikim festivalima (npr. Exit), 2009. godine izdali su vrlo prihvaćen debitantski album album pod imenom "Fate by Coincidence".


Decomposing Entity su zagrebačka četveročlana death metal mašina sa primjesama breakdownova koja publiku zasigurno neće dugo zadržati u statičnim položajima. Dečki su uz EP privijenac nedavno dovršili i svoj Single "Historical Monument" koji će ujedno uz nove materijale predstaviti sa zadovoljstvom u KSET-u.

Ulaznice možete kupiti na blagajni KSET-a po pretprodajnoj cijeni od 35kn, a na dan koncerta od 45kn.
Karte će biti u prodaji od 15.05. u KSET-u

Prvih 30 posjetitelja dobiva CD Decomposing Entity.

Dođite, popijte, zabavite se, uživancija zagarantirana!!!

 

koncert