DBAU + Kaucija

 

DBAU (Prijedor)

Regionalna electro-rock atrakcija DBAU ponovno dolazi rasplesat zagrebačku publiku. Ovaj put razlog njihove posjete je promocija drugog albuma nazvan "Mašina".
Album "Mašina" inače osim postprodukcije i masteringa u potpunosti je nastao u kućnom studiju i dokaz je da se uz malo novca i puno mašte i volje može dobiti vrhunski proizvod. Dvije gitare, bas i bubanj je sve što je potrebno da DBAU svoje ideje pretvori u djela.
Recenzije kao što su: "Album kao što je "Mašina" može se usporediti kroz kombinaciju suvremenih ovozemnih plesnih izvođača kao što su Darkwood Dub i Neočekivana Sila..." i "Sjajan su koncertni band, zvuče svjetski i rado ih ponovno očekujemo u Zagrebu. Ako ih uskoro imate prilike negdje vidjeti uživo, nemojte ih nikako propustiti. Po mojoj slobodnoj procjeni, ovo je bio jedan od najboljih ovogodišnjih koncerata izvođača iz ex-Yu regiona." sa terapija.net dovoljni su razlozi da se uživo posluša njihov zadnji album.

http://www.myspace.com/dbauizadjale

 

KAUCIJA (Zagreb)
Prije DBAU za zagrijavanje svira Kaucija. Bend koji sprema svoje prvo izdanje i iza sebe ima fini broj nastupa još uvijek je poprilično nepoznat s obzirom na njihovu kvalitetu. Najbliže što bi mogli doći opisu Kaucije je post-rock. Možda lista bendova koji su utjecali na Kauciju može malo pobliže opisat o kakvom bendu se radi Leb i Sol , Camel , Jethro Tull , Sonic Youth , The Shadows, Miles Davis, Billy Cobham, Living Colour, Pain Of Salvation, Opeth, Focus... Dvije gitare ,bas, bubanj i flauta je ono što čini ovaj bend, a odlikuju ga odlični live nastupi.

http://www.myspace.com/kaucija

Ulaznice možete kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 20kn. Ulaz se otvara u 20h.

 

koncert