Bacchabundus – Tribute To The Queen

Vokalni studio Bacchabundus osnovan je u Zagrebu i djeluje uspješno već punih pet godina.

Projekt vokalnog studija, osmišljen kao svojevrstan doprinos upoznavanju novih generacija mladih pjevača s kvalitetnim svjetskim i domaćim glazbenim nasljeđem, jedinstvenim i neponovljivim izvedbama, legendarnim pojedincima i grupama, zaživio je pod naslovom "Tribute to...". Koji je bolji način upoznavanja nečije glazbe nego izvođenje iste?

"Neosporno jedna od najinovativnijih i najvećih rock grupa svih vremena, jedinstvena, sofisticirana i glazbeno ambiciozna, grupa Queen i njen karizmatični pjevač Freddie, naš su ovogodišnji izbor. Oduvijek im je bilo podjednako važno ostaviti snažan glazbeni i vizualni dojam i uspostaviti dobar kontakt s publikom. Freddie Mercury, pjevač s jednim od najprepoznatljivijih glasova u povijesti rocka, snažnim i raskošnim vokalom, urođenim scenskim šarmom i ekstravagancijom, bio je jedinstven i nenadmašan, uvijek i samo svoj i u cijelosti originalan.

Time je i naš zadatak teži. Prošli smo internu selekciju, prožvakali pjesme uzduž i poprijeko. Velik je to zalogaj. Dođite i uživajte zajedno s nama, uz simboličnu cijenu ulaznice".

 

www.bacchabundus.hr

www.myspace.com/bacchabundus

Cijena ulaznica na blagajni Kluba na dan koncerta 20 kn.

 

koncert