Demonstrator

Pozivamo vas na jedan zanimljiv, štoviše, slavonski Demonstrator. Razveselit će vas i raskakati čak tri benda: Novi svijet, Portman i Uthovar.

Novi svijet

Novi svijet je bend mladih Orahovačkih punkera nastalih uz utjecaje legendarnih Narcisa, za koje možda i ne znate, ali znaju Kud Idijoti koji su preradili jednu njihovu pjesmu. Ovaj zabavni punk će vas podsjetiti na to kako bi punk zapravo i trebao zvučati. Iza njih je i prvi demo album, "Čikarom u glavu", a uz njega, iznenadit će vas i nove stvari s albuma koji je tek u izradi.
http://www.myspace.com/novisvijet2

 


Portman

Portman je specifičan indie-stoner-rock trojac koji iza sebe ima hrpe koncerata i svojim veselim i energičnim notama uvijek uspije publiku natjerati na ples i veselje. Koketiranje sa stoner rock žanrom je izrodilo novije materijale koji se nalaze na njihovom albumu "Pereskesije" i sigurno su nešto što svaki štovatelj unikatnih instrumentalnih bendova mora poslušati i doći pogledati.
http://www.myspace.com/portmanofficial


Uthovar

Uthovar je četveročlana progresivna sludge nakupina slavonskih junaka koji svoju glazbu temelje na staroj školi Crowbara i domaće ethno glazbe. Iako instrumentalni po prirodi i naravi, energičnim i dinamičkim nastupom će sve ljubitelje tvrđeg sludge zvuka natjerati na klimanje glavom i vikanje univerzalnog poklika "Nagrabi!".
http://www.myspace.com/uthovaravathar

 

Toliko slavonskog rocka za tako malo novaca nije nešto što se smije propustiti. Vidimo se!

Ulaz je otvoren od 20h, karte su po cijeni od 15 kn.

 

koncert