Oružjem Protivu Otmičara

Ovu ljubav nitko nije očekivao. Jer ne postoji ambivalentniji narod od Srba. Kad čujete Severinine glazbene uzore, pomislite da goru glazbu ne mogu stvoriti, a opet, tu su bendovi poput Oružja protivu otmičara. Već od prvog albuma snimanog tek 40 sati (primjećujemo li mi tu jedini neku prosječnu duljinu talačke krize?) naša glazbeno inteligentna srca su zaposjednuta.

No kao što sa svakom pravom ljubavi biva, ni ona između nas i Oružja protivu otmičara nije prošla harmonično. Prvo nas je na koljena bacila Dragana svojim odlaskom. Dodatno nas je uzdrmao i kratki staž njene nasljednice Ivane. Dva raspada su bila konačna dva udarca koja su nas prikucala za pod.

Činilo se da za našu ljubav nema nade.

No, Nikola Pavković je jači od svih nedaća. Doveo je nove pjesme, nove albume i novu Ivanu. I sada je to možda novi bend, no ljubav je ona stara. Koji je bolji način slavljenja povratka ljubavi od njene masovne konzumacije?

Učinimo to 18. svibnja. Svi ste pozvani.

 

Ulaz je otvoren od 20h. Ulaznice su u pretprodaji u klubu KSET po cijeni od 35kn. Na ulazu cijena ulaznice će biti 45kn.

 

Zahvaljujemo medijskom pokrovitelju koncerta :)

koncert