JabbaTon "Pidžama party"

Dežurni spavači:

DIYALA dubstepidžamaton freestyle session &
GIANCARLO BRUNELLO live accordeon (harmonika!) ft.
YESH aka Snobby Dick
LADIES PON STYLE dance group
REA
KODIN
DMT
(Electric Avenue)

Nakon pregršt šarenih tema, u borbi protiv sveopće sterilnosti i uštogljenosti ovog već kroničnog rvackog sivila, na red je došla i jedna od veselijih. Kucnuo je sat da nam pokažete svoje gaćice i spavaćice, pidžame duge ili kratke, šarene i slatke, s medvjedićima ili autićima, s čipkom i volančićima..

Sramežljivi koji ne bi baš u tramvaj u pidžami će reć, ajooooooj, pa kak ću izać van u pidžami ili spavaćici..
Jednostavno.. Vrećica u ruke ili ruksačić na leđa (pa odmah riješiš i kojeg frenda), unutra spavaćica jedna, pidžame dvje.. Dođeš do KSET-a, presvučes se u za tu priliku posebno kreiranoj svlačionici u dvorištu KSET-a, presvučen(a) kupiš kartu, a odjeću u onoj istoj vrećici ili ruksaku odneseš na najsigurniju garderobu u svemiru ;)
Problema nema :)

Naravno, slobodno si ponesete i jastuke za pillow fight :D


Sad kad smo to riješili da malo i najavimo kakvi će se milozvuci oriti KSET-om te divne zvjezdane noći pod prigušenom mjesečinom uz zveket snerova i činela..


Ovim nastupom na JabbaTon-u Diyala na neki način najavljuje svoj prvi ikad live koncert s bendom koji će se održati u KSET-u krajem lipnja! Naime u pripremi je i njen drugi album na kojem je produkcijski na nekoliko pjesama svoje prste upleo i naš Kodin, tako da nas u skorijoj budućnosti očekuje puno zanimljivih noviteta kroz ovu suradnju.

http://www.diyala.org/
http://www.myspace.com/diyala11


Kodin će nakon malo dulje pauze na ovom JabbaTon-u kroz svoj set prezentirati recentne produkcijske uratke, tako da će i svi drumboljupci napokon doći na svoje.

http://www.myspace.com/kodindaproduca


Nakon odličnog nastupa iznenađenja na JabbaTon-u ft. Shazalakazoo, ponovno ćete u akciji vidjeti i live harmonikaša, ovaj puta u nešto drugačijem aranžmanu, no ništa manje zanimljivom. Naravno, njegovo umjetničko ime je Giancarlo Brunello, a očekuje vas demistifikacija harmonike i spoj koji još vjerojatno niste imali prilike čuti - dubccordeonstep!

A tu su i odlične Ladies pon style, koje će vas rasplesati svojim ludim "pon de floor" kretnjama ;)


http://www.myspace.com/jabbaton
http://www.facebook.com/jabbaton

 

File under: UK Bass / Dubstep / Electro / Fidget House / Bassline / Drum'n'Bass / UK Funky / Ghetto Accordeon

Ulaznice se mogu kupiti na ulazu KSET-a po cijenama:
10 kn u pidžami
20 kn prije ponoći
30 kn iza ponoći

(Pod PIDŽAMA smatramo: standardna pidžama i spavaćice svih oblika, a može i bokserice ili gaćice...)

 

 

 

plesaonica