Giant Sized Metal Action

 

The Language of Thought Hypothesis (SLO)
Tomorrow We Hunt (ZG)
Eyes of Betrayal (VŽ)


Proljeće je, sve se budi, raste, cvjeta i razmnožava, osim metal scene koja čeka na 25 godina stare bendove koji su tek sad shvatili da Hrvatska postoji. I koliko god oni bili kvalitetni, glasni, popularni i dobri, prava eksplozivna metal energija je u mlađim bandovima, novim idejama, drugačijim žanrovima..
Zato s nama razbacajte glave, ruke, noge, i ostale ekstremitete, pripremite uši za nadolazeće festivale, protresite temelje KSETa, te izbacite iz sebe sve što se nakupilo ovim podužim zimskim snom. Naši argumenti su:

The Language of Thought Hypothesis
Ovaj moćan ljubljanski metalcore band dolazi u sklopu vrlo respektabilne europske turneje. Ovo im je drugi put da nastupaju u KSETu, a od prošlog nastupa prije tri godine su iskusniji za stotinjak koncerata, nastupe prije renomiranih Rise and Fall, Misery Index i Here Comes the Kraken, te jedan album, izdan u prosincu prošle godine. Nastupi su im eksplozivni, a njihov miks melodičnih i brzih dionica sa teškim brejkovima, uz dobru komunikaciju s publikom, garantiraju koncert na kojem nitko neće stajati nepokretan.
http://www.myspace.com/thelanguageofthoughthypothesis

Tomorrow We Hunt
Nakon niza odličnih koncerata diljem Hrvatske, dečki su odličili raspustiti Failed Plan Artefact, te krenuti sa novom glazbom, novim stilom, novim image-om, i novim imenom. Ovo je prvi nastup petorke u novom ruhu pred zagrebačkom publikom, na kojem će predstaviti svoje stvari - žešćeg, tehnički kompliciranijeg melodičnog hardcore usmjerenja, a razlog zašto im trebate dati priliku je jednostavno taj što su dobri!
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000854122786&ref=ts

Eyes of Betrayal

Jedan od poznatijih hrvatskih metalcore bandova, kako među domaćom, tako i stranom publikom, dolazi u Zagreb nakon dužeg izbivanja i priprema odličan show. Dok su svi svirali punk i trash metal, dečki su još kao Dead By Mistake, prvi u Hrvatskoj počeli sa istraživanjem novih glazbenih pravaca, a sada već iza sebe imaju godine iskustva, novog materijala, čvrstu bazu fanova, te mnogobrojne natupe diljem Hrvatske i Europe. Vječno željni koncerata, dolaze u KSET pokazati kako ne odustaju od plana da budu najveći u svom žanru, titulu na koju pucaju s potpunim pravom.
http://www.myspace.com/eyesofbetrayalmetal

Ulaznice su 15kn u pretprodaji (KSET, Dirty Old Shop), a 25kn na ulazu (od 20h). Vidimo se.

koncert