Demonstrator

Orvel

Orvel je osnovan 01.01.2009. godine. Sami sebe nazivaju post-punk revival bendom. Od osnutka članovi rade na materijalu koji je zabilježen na studijskom albumu "Devet" koji je trenutno u stadiju postprodukcije. U međuvremenu je snimljen i video za pjesmu "Ja sam svjetlo, ja sam bol" koji ćete uskoro moći pogledati na www.vimeo.com/orvel i na myspace stranici benda, gdje se trenutno može vidjeti kratki video i instrumental pjesma "Interview".

 

Lady Friends and Flowers

Indie bend iz Zagreba kojeg čine Srđan Arbutina (vokal/gitara), Bojan Bojko (bas), Strahinja Arbutina (bubnjevi) i Josip Osmann. Više o njima možete saznati na myspace stranici gdje također možete poslušati neke njihove pjesme. 

http://www.myspace.com/ladyfriendsandflowers

 

Luft

Luft je nastao u proljeće 2008. godine raspadom dvaju zagrebačkih bendova, Didsa i Recykla, čiji su se osnivači Filip Riđički i Luka Grubišić-Čabo upoznali tražeći glazbenike za suradnju. Na prvoj probi su shvatili da glazba koju skupa sviraju odskače od njihovih dosadašnjih bendova, te se odlučili za novi bend u kojem će obojica biti autori: Luft. Nekoliko mjeseci kasnije im se priključuje Vanja Senčar (Dids, Adastra) na bassu što zakružuje stil benda. Nastupaju u zagrebačkom Saxu te bivaju odlično podržani od publike i proglašeni 'najugodnijim iznenađenjem 2008.' od strane kritičara. Nakon još par koncerata i pozitivnih reakcija odlučuju snimiti demo vlastite produkcije.

http://www.myspace.com/luftaliste

 

koncert