Zenzile + Jahkozza

Nakon 13 godina karijere koja uključuje 7 albuma, 5 LP-a i stotine koncerata, čovjek bi pomislio da o Zenzileu zna sve što se može znati. Ali ustvari nitko ne zna kako će idući album Zenzilea izgledati dok ne izađe. Ovaj bend se zabavlja miješajući različite utjecaje (post punk, soul jazz, Dub, folk, soft rock) što na kraju rezultira svaki put jedinstvenim albumom drukčijim od prethodnika. Nekadašnji kraljevi francuske elektroničke dub scene sada više naginju post-rocku i new ageu. Kao što je rekao jedan glazbeni kritičar: "The kings of French dub are dead, long live Zenzile!".

http://www.myspace.com/zenzile
http://www.zenzile.com/

 

Za zagrijavanje prije Zenzilea je zaslužan Jahkozza, selektor iz Splita koji je svirao diljem šire regije (u većini renomiranih klubova kao i niza festivala poput VipInMusica, Hartere 3, Zagreb Winter Reggae Festivala itd..). Jedan je od najaktivnijih ljudi na sceni u posljednje vrijeme i redovito nastupa diljem šire regije nastojeći donijeti pozitivne vibracije gdje god da dođe! Lista bendova s kojima je nastupao i dijelio pozornicu je podugačka, a uključuje članove benda od High Tonea, pa sve do ST!llnessa i Darka Rundeka.

http://www.myspace.com/jahkozza

 

Ulaznice po pretprodajnim cijenam od 60kn nabavite u KSET-u (Unska 3) ili dirty old SHOP-u (Tratinska 22), a na ulaz će doći 80kn.

koncert