Jazz & Swing Moving: It don't mean a thing...

Sa žaljenjem javljamo da smo bili primorani otkazati zakazani nastup banda Jazz Room-a.

Zauzvrat smo organizirali Jazz & Swing Moving u KSET-u: It don't mean a thing, If it ain't got that SWING!
Jazz & Swing Moving: It don't mean a thing, If it ain't got that SWING! traje dva dana, 20. i 21.04. Prvog dana (utorak) nastupa jazz-swing band Tom & the Twisters, dok vas sljedeći dan očekuje plesaonica na brzi ritam swinga.

 

Tom & the Twisters:
Glazbeni sastav Tom & The Twisters osnovan je 2004. godine pod utjecajem vala neo swinga koji je harao Amerikom 90-tih godina. Sve do danas sedmeročlani sastav niže u svom repertoaru brojne obrade različitih autora i sve češće autorske pjesme; od starog Louis Jordana za kojeg kažu da je sve krenulo, pa do novijih Cherry Poppin' Daddiesa i Brian Setzerovog Orkestra.

Standardnu postavu čine:

Tomislav Živković - vocal, gitara
Vjeran Simeoni -
kontrabas
Mihael Vlah -
bubnjevi
Kristina Bjelopavlović -
piano
Ozren Žnidarić - saksofon
Zoran Babić
- truba
Branka Matić - vokal

Zagrebačko-bjelovarski bend izvodi šaroliki repertoar s naglaskom na swing, jazz i rock'n'roll. U njihovim live nastupima naglašeni su zanimljiva brass sekcija i kontrabas, a energičan nastup sastava vas jednostavno tjera na ples.

Nakon što su pobjedili na festivalu održanom u Teatru &TD pod nazivom Twisted Carols glazbeni sastav Tom & The Twisters je pjesmu s kojom su osvojili festival objavio kao božićni singl pod naslovom 'Kada Božić je'.
To je njihova prva objavljena autorska pjesma, kojom ujedno i najavljuju izlazak svog albuma prvijenca tjekom 2008. godine.

Tom & The Twisters zbog svoje energije, nastupa i glazbe kojoj su se posvetili izrazito dobro funkcionira u kontekstu javnog nastupa i dobre zabave.

http://www.myspace.com/officialtomandthetwisters
http://www.tomandthetwisters.com

Kako bi se svi dobro zabavili tu večer te prisjetili dobrih i starih vremena, tu večer je obavezan dress-code. Poželjne su lijepe košulje, hlače na crtu, cipelice na petu, široke suknjice i naravno, obavezni, šešir i crveni ruž.

Ulaz se otvara u 20:00h. Ulaznice se mogu kupiti u KSET-u po cijeni od 20kn u pretprodaji te na ulazu po 30kn. Oni koji ispoštuju dress-code mogu i na dan koncerta kupiti ulaznicu po pretprodajnoj cijeni.
Svi koji kupe ulaznicu za koncert sljedeći dan imaju besplatan ulaz na swing-plesaonicu.

 

koncert